facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Gratis-App für Ihr Telefon

Jetzt downloaden!

Obalno - kraška, Divača

65,5 €/m2

Berechnen Sie Ihre monatliche Zahlung

Wie viel mehr brauchen Sie?

Allgemeines

 • photo_size_select_largeGrundstück: 4304 m2
 • codeChiffre: Z190521E

Inmobilien

  Detaillierte Beschreibung verfügbar

  obrtno industrijska cona v Divači

  V obrtno - industrijski coni v Divači, prodamo parcelo v skupni velikosti 4.304 m2,  od tega 1.757m2 zazidljive parcele, ostalo nezazidljivo, je pa nezazidljiv del primeren za zunanje skladišče ali parkirišče. Po potrdilu o namenski rabi zemljišča se parcela nahaja v območju stavbnih zemljišč- gospodarske cone. Celotno območje je urejeno, urejena je parcelacija, ima odličen dostop, pridobljeno je gradbeno dovoljenje za izgradnjo infrastrukture. Parcela je trenutno delno komunalno opremljena- kom. infrastruktura je zgrajena do roba parcele. Kupec zemljišča postane soinvestitor izgradnje komunalne opreme v obrtni coni, kjer se nahaja parcela in enakovreden partner drugim lastnikom, s katerimi bodo skupaj in soglasno sprejemali odločitve glede tehničnih pogojev in stroškov v zvezi z izgradnjo komunalne opreme.

  Na delu parcele se nahaja reklamni pano, za katerega prejme lastnik zemljišča letno najemnino v višini 6.000 €..

  Dodatno je možno dobiti v uporabo zemljišče v velikosti cca 2.500 m2

  Cena na m2 znaša 65,5 EUR + 22% DDV.

  Obrtno – industrijska cona ima zelo ugodno prometno lego z neposrednim dostopom do avtoceste in hitrimi povezavami do Kopra (30 km), Trsta (20 km) in Ljubljane (75 km).

  Priporočamo.

  Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

  Schneller Kontakt

  Nataša Hergold Mežič

  Agencia d.o.o

  Möchten Sie auch wissen: