facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

FREE app for your phone

Download now!

Savinja Statistical Region, Laško

850.000 €
= 1.551 €/m2*

General

 • reorderSize (gross): 548 m2
 • photo_size_select_largePlot size: 990 m2
 • date_rangeYear of build: 2007
 • reorderEnergy Performance Certificate B2
 • codeIdent: HP5230

Property features

  Detailed property description

  Laško sončna lokacija

  Prodaja hiše v Laškem

  Prodajamo ekskluzivno nadstandardno moderno hišo - vilo. Vila se razprostira na velikosti  neto tlorisne površine 548 m2, na zemljišču v izmeri 990 m2.

  Hiša ima naslednjo razporeditev: v kletni etaži so shrambe, kurilnica, garaža za tri avtomobil:- skupaj v izmeri 165,15 m2. Bivalni prostori v pritličju predstavljajo kuhinjo, dnevno soba in jedilnico – kot »open space« , wc za goste, v medetaži pa je dodatno še  spalnica z garderobno sobo in kopalnica, vse v skupni površini 229,80 m2. V nadstropju se nahaja še drugo stanovanje z ločenim vhodom v izmeri 153,15 m2 in predstavlja 2 sobi, kuhinjo, jedilnico, kopalnico, garderobno sobo, velik hodnik in  prostorno galerijo.

  Hiša se nahaja na ekskluzivni lokaciji, v sklopu  soseske prestižnih vil nad mestnim jedrom v Laškem. Lokacija nepremičnine je zelo mirna,  sončna, hiša ima južno lego in pogled na  mesto.  V bližini je sprehajalna pot z mestnim parkom, ki vodi okoli znamenitega termalnega centra Thermana Laško. Do mestnega jedra je le 10 min peš hoje, kjer se nahaja tudi vsa infrastruktura - zdravstveni dom, lekarna, pošta, osnovna šola, vrtec, knjižnica, trgovine in hotel. Do Celje in priključka na AC je 12 km.

  Objekt je priključen na javno gospodarsko infrastrukturo: vodovod, elektrika, javna kanalizacija, telekomunikacijski vod.

  Stanovanjska hiša je moderno nadstandardno zasnovana vila, etažnosti K+P+1, arhitekturna zasnova objekta je izredno razgibana, zelo moderna in nadstandardna.

  Objekt je bil dokončan in vseljen leta 2007. Trenutno sta v njem urejeni dve, v celoti opremljeni, ločeni stanovanjski enoti. Hiša pa je bila v osnovi izdelana kot enostanovanjska - v to stanje jo je možno ponovno preurediti z manjšim posegom.

  V kleti so garaže in skupni prostori, v pritličju so bivalni prostori: po meri narejena kuhinja z jedilnico in velika okrogla dnevna soba z galerijo in z veliko pokrito teraso, ki ima opremljeno letno kuhinjo. V medetaži je ločen spalni del, ki zajema prostorno spalnico, kopalnico in garderobno sobo. Iz vseh prostorov so izhodi na terase. V nadstropju sta dve sobi, obe imata možnost mansardnega spalnega dela – višina stropov je 6m, opremljena nova kuhinja z jedilnico, kopalnica in garderobna soba. Skupaj ima hiša tako 4 opremljene kopalnice, 2 kuhinji in dva ločena stanovanjska dela. Na dvorišču pred hišo je asfaltirano parkirišče za 5 avtomobilov, v kleti je garaža za 3 avtomobile, z električnimi dvižnimi vrati.

  Pri gradnji hiše so uporabljeni nadstandardni in kvalitetni materiali. Vgrajeni so zidaki Wienergerger 40 cm , demit fasada z 20 cm izolacije, ostrešje je betonsko, kritina in žlebovi so bakreni.

  Notranji materiali so rav tako nadstandardne kvalitete – tla v bivalnih delih hiše pokriva masiven, oljen  teakov parket, v kopalnicah je keramika najvišjega cenovnega razreda, vsa stopnišča in podesti pa so iz  naravnega marmorja – brušen Travertino,  v izvedbi z kombinacijo teakovega lesa. Stavbno pohištvo je Alu izvedbe, s termopan trojno zasteklitvijo. Ogrevanje je centralno s plinsko pečjo v kleti, vgrajeni so alu radiatorji in povsod talno gretje (možno je eno ali drugo, ali kombinacija obeh). Ogrevanje sanitarne vode je na toplotno črpalko. Kopalniška oprema je proizvajalcev: Allesi – Laufen, Villeroy – Boch, Grohe in Hansgrohe. v vseh etažah pa je vgrajen centralni sesalni sistem. Objekt je vseljiv brez investicijskih vlaganj.

  Pogoji prodaje: cena je 850.000 EUR. Kupec plača tudi stroške dodatnih storitev.v višini 1,5 % od vrednosti pogodbe. Vselitev po dogovoru.

   

  Quick contact

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.