facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

FREE app for your phone

Download now!

Upper Carniola, Bled

1.800.000 €
= 3.352 €/m2*
Contact

Makler Bled d.o.o.

Makler Bled d.o.o.

phoneCall

Calculate your monthly payment

How much more do you need?

General

  • reorderSize (gross): 537 m2
  • photo_size_select_largePlot size: 810 m2
  • date_rangeYear of build: 1933
  • date_rangeYear adaptation: 2002
  • reorderConditions: Renovated
  • reorderEquipped: Furnished
  • codeIdent: PPP02213

Property features

  • Additional
    checkBalconycheckTerracecheckParking space
  • Luxury
    checkNice viewcheckVery sunny

Detailed property description

Bled - odlična investicijska priložnost, prodamo manjši hotel na vrhunski lokaciji v samem središču mesta, le 200 metrov stran od jezera.

Garni Hotel Vila Bojana se nahaja ob glavni cesti, ki teče skozi Bled, proti blejskem jezeru. Lokacija je fenomenalna, hkrati malenkost odmaknjena od glavne ceste, a kljub temu vidna. Do jezera je le 3 minute hoje, v neposredni bližini pa je praktično vsa infrastruktura pomembna za goste (restavracije, pošta, trgovina, lokali....).

Hotel  Vila  Bojana je  opremljen in lično  urejen  GARNI HOTEL,  ki  obsega    enajst  opremljenih  dvoposteljnih sob z  kopalnicami  in balkoni,  razporejenih  v  treh nadstropjih,   pritličje  pa se sestoji    iz  recepcije,   restavracijskega del z  kuhinjo,  šankom  ter  skladiščnimi prostori. Hotel ima tudi zunanjo gostinsko teraso. Hotel je ravno prav velik,    kvalitetno opremljen,  z urejenim   izgledom  stavbe in stoji na odlični  lokaciji.

Hotel ima lasten dostop iz glavne ceste, ter urejeno parkirišče, vse to pa predstavlja  izredno   ponudbo   za kupca,  ki išče  možnost  za  opravljanje  hotelske dejavnosti na Bledu.     Hotel uspešno  posluje  že več kot 15 let in ima redne  obiskovalce.  Kupec lahko  brez kakršnih koli vlaganj takoj  nadaljuje  z dejavnostjo, z nekaj obnovitvenih del pa bi hotel lahko postavil tudi na višji nivo - z lokacijo in osvežitvijo pa bi se cena nočitve seveda lahko povišala.   

Stavba  obsega   537  m2,  od tega  pritličje   194  m2, ter vsako  nadstropje    okrog  120  m2.  

Zemljišče  meri   947  m2 in je urejeno kot dovoz, ter parkirišče. 

Stavba je bila zgrajena leta 1933, v današnje stanje pa je bila dodelana in obnovljena leta 2002. Hotel ima tudi vsa potrebna dovoljenja za obratovanje. 

Gre za redko priložnost nakupa hotela na takšni lokaciji - v središču Bleda. 

Prodajalec pogojuje prodajo s tem, da mu kupec povrne del stroškov, ki nastanejo pri prodaji nepremičnine.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o.,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Quick contact

Makler Bled d.o.o.

Makler Bled d.o.o.

Would you also like to know: