facebook pixel
mojikvadrati.com logo

kvadrati moji

aplicación gratuita para su teléfono

¡Descargar ahora!

Upper Carniola, Kranjska Gora, Rateče

370.000 €
= 731 €/m2*

Calcule su pago mensual

¿Cuánto más se puede pedir?

General

  • photo_size_select_largePlot size: 506 m2
  • codeIdent: P-94/2022

Descripción detallada propiedad

Zemljišče s stavbo

V vasi Rateče, le streljaj oddaljeni od Kranjske Gore, na mirni lokaciji prodamo stavbno zemljišče v velikosti 506 m2, na katerem trenutno stoji kmetijski objekt. Zemljišče je namenjeno stanovanjski gradnji. Nepremičnina je vpisana v ZK in brez bremen. Do zemljišča je urejen dostop, prav tako so vsi priključki v neposredni bližini.

Parcela se nahaja v izmed najlepših in najbolj sončnih gorskih vasi, ki se ponašajo s čudovito gorsko okolico. Rateče predstavljajo odlično izhodišče za kolesarjenje, smučanje, tek na smučeh in planinske izlete v Julijce skozi Tamar in Karavanke. Številne navdušuje tudi sprehod v čudovito alpsko dolino Planica s Tamarjem in vse do bližnjih Belopeških jezer na italijanski strani. Nad vasjo se dviga gora Peč s tromejo med Slovenijo, Italijo in Avstrijo. Poleg tega so na začetku doline tudi znamenite smučarske skakalnice.

Zaradi lokacije in bližine športne infrastrukture je nepremičnina lahko odlična priložnost za investitorje in za vse tiste, ki si želijo bližine narave in miru.

Pogoj naročitelja za sklenitev prodajne pogodbe je, da mora kupec poleg kupnine, naročitelju povrniti strošek posredovanja v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano vrednost.

Za več informacij pokličite na 040/207-005, Ana.

T: 040/207-005, Ana

E: ana.purkart@fesst.si

Contacto rápido

Ana Purkart

Fesst d.o.o.

¿Desea también saber: