facebook pixel
mojikvadrati.com logo

kvadrati moji

aplicación gratuita para su teléfono

¡Descargar ahora!

Upper Carniola, Kranj, Hrastje

298.000 €
= 2.614 €/m2*

Calcule su pago mensual

¿Cuánto más se puede pedir?

General

 • reorderSize (gross): 114 m2
 • photo_size_select_largePlot size: 280 m2
 • date_rangeYear of build: 2022
 • reorderConditions: New (building)
 • reorderCertificado de eficiencia energética Exempt
 • codeIdent: H-93/2022-B

Caracteristicas de la propiedad

  Descripción detallada propiedad

  Hiša

  Posredujemo pri prodaji energetsko varčnega dvojčka na sončni in mirni lokaciji, v bližini mesta Kranj, zgrajenega do III. podaljšane gradbene faze. Hiša bo grajena klasično, z uporabo opečnih zidakov in ostalih kakovostnih materialov, ki bodo objektu omogočali maksimalno energetsko učinkovitost. Po celotnem objektu je predvideno talno gretje v kombinaciji s toplotno črpalko, kar bo zagotavljalo minimalne stroške ogrevanja.

  Objekt B sestoji iz dveh etaž (P+M) in obsega 114 m² bruto tlorisne površine, h kateremu pripada tudi zemljišče v velikosti 280 m². Pritličje sestavljajo svetel in zračen dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, z izhodom na atrij in zelenico orientirano proti jugo-zahodu, sanitarije, pralnico, shrambo in garderobo. Mansarda bo obsegala spalnico, 2 sobi in kopalnico.  Objektu pripadata dve parkirni mesti, od tega eno pod nadstreškom. Dostop do objekta bo urejen. 

  V objekt bo speljana elektrika, voda, kanalizacija in telekomunikacija. Plačani bodo vsi prispevki.

  Predviden zaključek gradbenih del bo v začetku leta 2023. Hiša bo na voljo v III. podaljšani gradbeni fazi. Po dogovoru je možna tudi IV. podaljšana faza (brez končnih talnih oblog, notranjih vrat, kopalniške keramike in toplotne črpalke).

  Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi stroške plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano  vrednost.

  Za več informacij nas pokličite ali pišite na spodnji elektronski naslov in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja ter se dogovorili za ogled.

  t.: 040/207-005, Ana

  e.: ana.purkart@fesst.si

  Contacto rápido

  Ana Purkart

  Fesst d.o.o.

  ¿Desea también saber: