facebook pixel
mojikvadrati.com logo

kvadrati moji

aplicación gratuita para su teléfono

¡Descargar ahora!

Upper Carniola, Kranj

327.000 €
= 2.986 €/m2*

General

 • reorderSize (gross): 109.5 m2
 • expand_lessFloor: 1/2
 • date_rangeYear of build: 2022
 • reorderCertificado de eficiencia energética A1
 • codeIdent: VBČ021

Caracteristicas de la propiedad

 • Additional
  check Balconycheck Covered parking spacecheck Parking spacecheck Basement
 • Connectors
  check Opticscheck Wastewater treatment plant
 • Heating
  check Gascheck Rekuperatorcheck Talno gretjecheck Central heatingcheck Air condition
 • Side
  check Eastcheck South
 • Luxury
  check Air conditioncheck Close to naturecheck Nice viewcheck Very sunny

Descripción detallada propiedad

ŠTIRISOBNO STANOVANJE

Na obrobju mesta Kranj se gradi nov sodoben stanovanjski objekt Vila blok Čirče, zasnovan kot moderen dvonadstropni, večstanovanjski objekt. V stavbi bo 21 stanovanjskih enot v pritlični etaži in nadstropju in 29 lastniških parkirnih garažnih mest ter shrambe in tehnični prostori v kleti. Uvoz v garažo bo pokrit z nadstreškom. Pred objektom bo dodatnih 19 lastniških parkirnih mest ter parkirna mesta za obiskovalce.

Okolica objekta bo delno ozelenjena in tlakovana, na enem delu bo urejeno tudi otroško igrišče. Ob uvozu v garažo bo nadstrešek za kolesa.


Kupci bodo lahko izbirali med enosobnimi, dvosobnimi, trosobnimi in štirisobnimi stanovanji, kar pomeni, da bo vsak, ne glede na število družinskih članov, lahko našel primerno stanovanje. Pritličnim stanovanjem bo pripadal atrij, stanovanjem v nadstropju pa terasa ali balkon. Stanovanja odlikuje skrbno zasnovana razporeditev z različnimi funkcionalnimi rešitvami, obilica naravne svetlobe in odprt pogled proti Kamniško-Savinjskim Alpam in Julijcem.

V pritličju bo 10 stanovanj z ograjenim atrijem, od tega so tri stanovanja projektirana na način, ki omogoča bivanje vsem ljudem, ne glede na njihovo morebitno trajno ali začasno oviranost. V nadstropju bo 6 stanovanj z večjimi terasami in 5 stanovanj z balkoni.

Bivalna površina najmanjšega stanovanja bo znašala  48 m2, največjega pa 99 m2. Ob tem bodo imele nekatere stanovanjske enote v nadstropju nadstandardno višino stropov, kar kupcem omogoča različne arhitekturne rešitve.

Štirisobno stanovanje S21, obsega 83,6 m2 bivalnega dela, 11,1 m2 shrambe in 14,8 m2 balkona.Pripada mu eno parkirno mesto zunaj in eno parkirno mesto v garaži objekta . Cena: 327.000 EUR z vključenim DDV-jem.

Celotna vila bo ustrezno toplotno izolirana z 20 cm kameno volno, vgrajen bo vodni filter, stanovanja pa bodo imela v vseh prostorih, zaradi učinkovite rabe energije, izvedeno tudi rekuperacijsko prezračevanje in klimatsko napravo, kar zagotavlja najvišje ugodje bivanja v vseh letnih časih.

Vsa stanovanja bodo prek internih merilnikov priključena na vse potrebne priključke, ki omogočajo udobno življenje (elektrika, internet, vodovod, plin..). Vsa okna bodo opremljena z zunanjimi roletami. Stanovanja se bodo ogrevala na zemeljski plin, s samostojnimi pečmi na način talnega gretja. Predvidena potrebna toplota za ogrevanje bo znašala 7,552 kWh/m2 a, kar pomeni, da bo stavba spadala v energetski razred A1.

Streha nad objektom je ravna z naklonom 1°, s predpripravo za sončno elektrarno.

Gradnja kompleksa se je začela marca 2022 z izkopom gradbene jame na podlagi gradbenega dovoljenja in se nadaljuje z gradbenimi deli, ki se bodo zaključila v začetku leta 2023, prevzem stanovanj pa bo možen predvidoma oktobra 2023.

Gradnja kompleksa se je začela marca 2022 z izkopom gradbene jame na podlagi gradbenega dovoljenja in se nadaljuje z gradbenimi deli, ki se bodo zaključila v začetku leta 2023, prevzem stanovanj pa bo možen predvidoma oktobra 2023.

Nakup stanovanja v Vila bloku Čirče za nekatere lahko pomeni tudi lepo naložbeno priložnost, saj celoten objekt s stanovanji in urejeno okolico izpolnjuje in zagotavlja najvišja in najboljša pričakovanja glede bivanja in kvalitete življenja.

Notranja moderna zasnova, hiter dostop do vseh infrastrukturnih objektov, avtocestnega priključka (20 minut vožnje do Ljubljane), predvsem pa dostop do narave ter bližina sprehajalnih in kolesarskih poti, zagotavlja prijeten način življenja in kvalitetno porabo prostega časa.

KONTAKTNI PODATKI:

Mobilna številka 051/414-121 Primož

Mobilna številka 041/399-410 Lojze

Elektronski naslov: primoz.troppan@nepremicnina.si

Elektronski naslov: posrednik1a@gmail.com

Contacto rápido

Primož Troppan

NEPREMIČNINA d.o.o.

¿Desea también saber: