facebook pixel
mojikvadrati.com logo

kvadrati moji

aplicación gratuita para su teléfono

¡Descargar ahora!

Croatia, Višnjan

1.490.000 €
= 1.863 €/m2*
Contacto

Nataša Hergold Mežič

MONDREAL d.o.o.

phoneLlamada

Calcule su pago mensual

¿Cuánto más se puede pedir?

General

  • reorderSize (gross): 800 m2
  • photo_size_select_largePlot size: 3000 m2
  • tabNum. bedroom: 7
  • date_rangeYear of build: 1900
  • date_rangeYear adaptation: 2012
  • reorderConditions: Renovated
  • reorderEquipped: Furnished
  • reorderCertificado de eficiencia energética No data
  • codeIdent: H010623A

Caracteristicas de la propiedad

  • Additional
    checkGardencheckTerracecheckCovered parking space
  • Heating
    checkAir condition
  • Side
    checkSouthcheckWest
  • Luxury
    checkAir conditioncheckVery sunnycheckClose to naturecheckPoolcheckNice viewcheckFitnesscheckMirna lokacijacheckŽivali dovoljenecheckArtcheckTip-top

Descripción detallada propiedad

Obnovljena vila z ločenimi apartmaiji in bazenom

Prodamo čudovito posest, ki se nahaja v neposredni bližini Poreča, v občini Višnjan. Celotna posest  meri cca 3300 m2 in je ograjena s kamnitim zidom, sestavljata jo pa 2 glavni hiši ter pomožni objekti in nadkrito parkirišče.

 

Enodružinska hiša,  ki je v naravi dvojček, vendar je popolnoma ločena z visokim,  kamnitim zidom od druge enote dvojčka, je bila zgrajena cca leta 1900. Je tipična kamnita hiša, v velikosti cca 500 m2 in je bila leta 2011 popolnoma obnovljena. Ostali so le zunanji zidovi, obnovljene  so bile vse inštalacije, tlaki, streha, okna,.. Hiša ima 3 etaže:

  • V kletni etaži se nahaja letna kuhinja, ki služi kot družabni prostor, kjer je velik kamin, v nadaljevanju je soba, namenjena za družabne igre ali šport (namizni tenis, fitnes, tuš, wc), prav tako sta v nadaljevanju še 2 večja prostora, ki se lahko uporabita za vinsko klet (konobo) ter za spa.
  • V 1. etaži je glavni vhod v hišo, predprostor ter velik odprt prostor, kjer je kuhinja, dnevni prostor in jedilnica. Od tod je tudi izhod na prostorno teraso, od koder je prekrasen in odprt pogled na oljčnike in vinograde ter na čudovite sončne zahode in morje.
  • V zgornji etaži so 3 spalnice z lastnimi kopalnicami. Ena izmed spalnic je izredno prostorna glavna spalnica, ki ima tudi  enako prostorno kopalnico.

V hiši  je tudi jašek za dvigalo, ki bi povezoval vse 3 etaže.

Ločena apartmajska stavba v velikosti cca 280 m2  ima 2 etaži, v vsaki etaži se nahaja 2 apartmaja (skupno 4 apartmaji), vsak apartma ima ločen vhod ter dnevno-spalni del z lastno kopalnico, 2 apartmaja, v desnem krilu stavbe, imata tudi čajno kuhinjo.

Pomožni objekt sestoji iz  apartmaja za osebje (velikost cca 30 m2) ter 2 shrambama za orodje in druge pripomočke za vzdrževanje objektov in okolice.

Na posestva je tudi velik bazen.

Parkiranje je možno na nadkritem parkirišču, kjer je možno parkirati do cca 6 avtomobilov.

Celotno posestvo je ograjeno s kamnitim zidom in nudi veliko mero zasebnosti. Je skrbno urejeno, krasita ga tudi dve čudoviti drevesi. Pod posestvom je kmetijsko zemljišče, kjer so nasadi vinogradov in oljčnikov. V vasi je le par zelo urejenih hiš, okolica je izredno mirna in zelena.

Do Poreča je le 16 km, v neposredni bližini je tudi  mnogo drugih turistično zanimivih destinacij, prav tako je odlična izhodiščna točka za kolesarjenje in pohodništvo. Posestvo je zelo primerno tudi za oddajanje v turistične namene.

Prodaja se komplet opremljeno!

Prodajalec je zelo motiviran in se je z resnim kupcem pripravljen dogovarjati glede zadnje cene!

Priporočamo ogled in nakup!

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajnega posla: kupec je dolžan plačati davek na promet z nepremičninami v višini 3% od prodajne cene. Kupec je dolžan povrniti prodajalcu del stroška prodaje v višini 1 % pogodbene vrednosti + DDV. Kupec je dolžan plačati stroške sestave prodajne pogodbe, pripravljene s strani hrvaškega odvetnika ali notarja ter ostale stroške, ki so vezani na prenos lastništva.

 

página web

www.mondreal.com

Contacto rápido

Nataša Hergold Mežič

MONDREAL d.o.o.

¿Desea también saber: