facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Slobodan app za vaš telefon

Preuzeti sada!

Gorenjska, Kranj

325.000 €
= 2.422 €/m2*

Izračunajte svoje mjesečne uplate

Koliko ti treba?

Općenito

 • reorder 134.2 m2
 • expand_less Pritličje/2
 • date_range 2022
 • reorder Novogradnja
 • reorderCertifikat energetske učinkovitosti A1
 • code VBČ09

Opis nekretnine

 • checkAtrijcheckKletcheckParkiriščecheckPokrito parkirišče
 • checkOptikacheckČistilna naprava
 • checkPlincheckKlimacheckCKcheckTalno gretjecheckRekuperator
 • checkJugcheckVzhod
 • checkKlimacheckLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončno

Detaljan opis nekretnine

TROSOBNO ATRIJSKO STANOVANJE

Na obrobju mesta Kranj se gradi nov sodoben stanovanjski objekt Vila blok Čirče, zasnovan kot moderen dvonadstropni, večstanovanjski objekt. V stavbi bo 21 stanovanjskih enot v pritlični etaži in nadstropju in 29 lastniških parkirnih garažnih mest ter shrambe in tehnični prostori v kleti. Uvoz v garažo bo pokrit z nadstreškom. Pred objektom bo dodatnih 19 lastniških parkirnih mest ter parkirna mesta za obiskovalce.

Okolica objekta bo delno ozelenjena in tlakovana, na enem delu bo urejeno tudi otroško igrišče. Ob objektu ob uvozu v garažo bo nadstrešek za kolesa.


Kupci bodo lahko izbirali med enosobnimi, dvosobnimi, trosobnimi in štirisobnimi stanovanji, kar pomeni, da bo vsak, ne glede na število družinskih članov lahko našel primerno stanovanje. Pritličnim stanovanjem bo pripadal atrij, stanovanjem v nadstropju pa terase ali balkoni. Stanovanja odlikuje skrbno zasnovana razporeditev z različnimi funkcionalnimi rešitvami, obilica naravne svetlobe in odprt pogled proti Kamniško-Savinjskim Alpam in Julijcem.

V pritličju bo 10 stanovanj z ograjenim atrijem, od tega so tri stanovanja projektirana na način, ki omogoča bivanje vsem ljudem, ne glede na njihovo morebitno trajno ali začasno oviranost. V nadstropju bo 6 stanovanj z večjimi terasami in 5 stanovanj z balkoni.

Bivalna površina najmanjšega stanovanja bo znašala  48 m2, največjega pa 99 m2. Ob tem bodo imele nekatere stanovanjske enote v nadstropju nadstandardno višino stropov, kar kupcem omogoča različne arhitekturne rešitve.

 

Trosobno atrijsko stanovanje S9 obsega 83,6 m2 bivalnega dela, 7,6 m2 shrambe ter 43 m2 atrija. Pripadata mu dve parkirni mesti v garaži objekta. Cena: 325.000 EUR z vključenim DDV-jem.

 

Celotna vila bo ustrezno toplotno izolirana z 20 cm kameno volno, vgrajen bo vodni filter, stanovanja pa bodo imela v vseh prostorih, zaradi učinkovite rabe energije, izvedeno tudi rekuperacijsko prezračevanje in klimatsko napravo, kar zagotavlja najvišje ugodje bivanja v vseh letnih časih.

Vsa stanovanja bodo prek internih merilnikov priključena na vse potrebne priključke, ki omogočajo udobno življenje (elektrika, internet, vodovod, plin..). Vsa okna bodo opremljena z zunanjimi roletami. Stanovanja se bodo ogrevala na zemeljski plin, s samostojnimi pečmi na način talnega gretja. Predvidena potrebna toplota za ogrevanje bo znašala 7,552 kWh/m2 a, kar pomeni, da bo stavba spadala v energetski razred A1.

Streha nad objektom je ravna z naklonom 1°, s predpripravo za sončno elektrarno.

 

Gradnja kompleksa se je začela marca 2022 z izkopom gradbene jame na podlagi gradbenega dovoljenja in se nadaljuje z gradbenimi deli, ki se bodo zaključila v začetku leta 2023, prevzem stanovanj pa bo možen predvidoma oktobra 2023.

 

Gradnja kompleksa se je začela marca 2022 z izkopom gradbene jame na podlagi gradbenega dovoljenja in se nadaljuje z gradbenimi deli, ki se bodo zaključila v začetku leta 2023, prevzem stanovanj pa bo možen predvidoma oktobra 2023.

 

Nakup stanovanja v Vila bloku Čirče za nekatere lahko pomeni tudi lepo naložbeno priložnost, saj celoten objekt s stanovanji in urejeno okolico izpolnjuje in zagotavlja najvišja in najboljša pričakovanja glede bivanja in kvalitete življenja.

Notranja moderna zasnova, hiter dostop do vseh infrastrukturnih objektov, avtocestnega priključka (20 minut vožnje do Ljubljane), predvsem pa dostop do narave ter bližina sprehajalnih in kolesarskih poti, zagotavlja prijeten način življenja in kvalitetno porabo prostega časa.

 

KONTAKTNI PODATKI:

Mobilna številka 051/414-121 Primož

Mobilna številka 041/399-410 Lojze

Elektronski naslov: primoz.troppan@nepremicnina.si

Elektronski naslov: posrednik1a@gmail.com

Brzi kontakt

Primož Troppan

NEPREMIČNINA d.o.o.

Želite li znati: