facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

applicazione gratuita per il vostro telefono

Scarica ora!

Obalno - kraška, Piran

220.000 €
= 2.895 €/m2*

Calcola il pagamento mensile

Quanto più hai bisogno?

Generale

 • expand_lessPiano 1
 • date_rangeCostruito 1900
 • codeCodice SP436

Descrizione dettagliata immobili

Stanovanje Piran

Stanovanje v eni etaži, v stavbi, kjer sta le dve bivalni enoti. Odlična lokacija v bližini mandrača pri vstopu v Piran. Dostopno z avtomobilom. Stanovanje ima ločeno kuhinjo, zelo veliko dnevno sobo, dve spalnici, WC in veliko kopalnico. Stanovanje je v celoti opremljeno in hitro vseljivo. Možen je tudi nakup celotne hiše - skupaj z dupleks stanovanjem v 2. in 3. nadstropju v izmeri 170 m2 in skupnimi prostori v izmeri 28 m2.

V samem centru Pirana prodamo stanovanje v izmeri 76 m². Nahaja se v hiši z dvema stanovanjema - urejeno etažiranje. V pritličju se nahaja skupni prostor- shramba, ki skupaj s stopniščem meri 28,7 m², v 1. nadstropju je 3 sobno stanovanje veliko okoli 76 m², v 2. in 3. nadstopju je veliko dupleks stanovanje s teraso v skupni izmeri 170 m². Posamezna etaže ima tlorisa okoli 80 m². Hiša je bila grajena leta 1900, a po tem večkrat obnovljena. V stanovanju so  ohranjeni posebni parketi še iz obdobja gradnje stavbe. Ohranjena je tudi lončena peč in nekateri drugi starinski detajli.

Hiša je na odlični lokaciji ob mandraču, ob samem vstopu v Piran. Lokacija je dostopna z avtomobilom, neposredno ob objektu pa je tudi nekaj parkirnih mest. V primeru obnove je lokacija dostopna tudi s kamionom in je zato sama obnova cenejša. Na hiši je že bilo izvedenih nekaj večjih obnovitvenih del  - obnova strešne konstrukcije je bila izvedena v letih 1984-1985. Ogrevanje je na električno energijo.

Pogoji prodaje: cena stanovanja je 220.000 EUR, rok za primopredjao po dogovoru.

  Contatto veloce

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Volete anche di sapere: