facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

applicazione gratuita per il vostro telefono

Scarica ora!

Gorenjska, Kranj, Hrastje

298.000 €
= 2.614 €/m2*

Calcola il pagamento mensile

Quanto più hai bisogno?

Generale

 • reorderDimensioni (bruto): 114 m2
 • photo_size_select_largeLotto 280 m2
 • date_rangeCostruito 2022
 • reorderStato Nuova costruzione
 • reorderAttestato di certificazione energetica Exempt
 • codeCodice H-93/2022-B

proprietà caratteristiche

  Descrizione dettagliata immobili

  Hiša

  Posredujemo pri prodaji energetsko varčnega dvojčka na sončni in mirni lokaciji, v bližini mesta Kranj, zgrajenega do III. podaljšane gradbene faze. Hiša bo grajena klasično, z uporabo opečnih zidakov in ostalih kakovostnih materialov, ki bodo objektu omogočali maksimalno energetsko učinkovitost. Po celotnem objektu je predvideno talno gretje v kombinaciji s toplotno črpalko, kar bo zagotavljalo minimalne stroške ogrevanja.

  Objekt B sestoji iz dveh etaž (P+M) in obsega 114 m² bruto tlorisne površine, h kateremu pripada tudi zemljišče v velikosti 280 m². Pritličje sestavljajo svetel in zračen dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, z izhodom na atrij in zelenico orientirano proti jugo-zahodu, sanitarije, pralnico, shrambo in garderobo. Mansarda bo obsegala spalnico, 2 sobi in kopalnico.  Objektu pripadata dve parkirni mesti, od tega eno pod nadstreškom. Dostop do objekta bo urejen. 

  V objekt bo speljana elektrika, voda, kanalizacija in telekomunikacija. Plačani bodo vsi prispevki.

  Predviden zaključek gradbenih del bo v začetku leta 2023. Hiša bo na voljo v III. podaljšani gradbeni fazi. Po dogovoru je možna tudi IV. podaljšana faza (brez končnih talnih oblog, notranjih vrat, kopalniške keramike in toplotne črpalke).

  Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine nosi tudi stroške plačila za posredovanje v višini 2% povišan za pripadajoči davek na dodano  vrednost.

  Za več informacij nas pokličite ali pišite na spodnji elektronski naslov in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja ter se dogovorili za ogled.

  t.: 040/207-005, Ana

  e.: ana.purkart@fesst.si

  Contatto veloce

  Ana Purkart

  Fesst d.o.o.

  Volete anche di sapere: