facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Moravske Toplice, Kančevci

169.000 €
= 1.190 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 142 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 14084 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2003
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 100108-18

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Terasacheck Kletcheck Parkirišče
 • Lega
  check Jugcheck Vzhod

Podroben opis nepremičnine

PRODAMO POSESTVO V KANČEVCIH NA GORIČKEM

Prodamo lično urejeno in vzdrževano manjše posestvo na popolnoma zasebni lokaciji v vasi Kančevci, ki je del občine Moravske Toplice in krajinskega parka goričko. Do posestva vodi asfaltirana cesta.

http://www.park-goricko.org/

Posestvo zajema 1,4 ha = 14.084m2 zemljišča v enem kosu z možnostjo dokupa večjega kmetijskega zemljišča v neposredni bližini. Polovica zemljišča je ograjena z žično ograjo.

Na posestvu se nahaja:

Manjši stanovanjski objek popolnoma obnovljen leta 2003; Gospodarski objekt zgrajen leta 2003; večji sadovnjak bogat s sadnim drevjem ( marelice, jablane, hruške, slive, nešple, orehi, kostanji, breskve, fige, kivi) in jedilnim grozdjem.

Ribnik, ki zajema caa. 450m2 površine ( vrste rib: Krap, Linj, Rdečeperka, Androga, Ostriž...).

Lastni studenec globine 15m z črpalko za vodno oskrbo objekta. Lovilec meteornih vod z pretokom v ribnik, sistem za kroženje vode in dovajanje kisika. El. napeljava urejena do ribnika.

Urejeni so priključki elektrika ( 3 fazni el. tok), mestni vodovod, telefonski priključek, možnost interneta, varovalni sistem / alarm, lastna pretočna greznica.

Stanovanjski objekt:

Na posestvu stoji manjša hiša etažnosti K+P z veliko pokrito teraso in žar kotičkom. Zajema caa. 82m površine ( bivalni del, kletna shramba, pokrita terasa).

Hiša klasične gradnje je bila popolnoma rekonstruirana leta 2003, izolirana z demit fasado, strešna kritina Tondach, leseno stavbno pohištvo, tla pokrivata parket in keramika, 20cm strešne izolacije, hiša je popolnoma opremljena. Ogrevanje je urejeno z lastno kotlovnico, ki se nahaja v pomožnem objektu / peč na kurilno olje / 2000l rezervoar.

Razporeditev prostorov:

Velika pokrita terasa, vetrolov, predsoba, kuhinja z jedilnico, kopalnica z wc-jem, dnevna soba z garderobo, spalnica, 2x kletna shramba.

Pomožni objekt etažnosti P+M stoji tik ob hiši, zajema caa. 60m2. Zgrajen je bil leta 2003, klasične gradnje, strešna kritina Tondach, el. garažna vrata, leseno stavbno pohištvo, tla pokrivata keramika in beton. Urejen notranji dostop do mansarde.

Razporeditev prostorov:

Letna kuhinja, kurilnica, skladišče goriva, garaža 1, garaža 2, delavnica, lesena lopa.

Na tlakovanem dvorišču se nahaja pergola obdana z vinsko trto in masivnim lesenim pohištvom.

Pred teraso je kamnit žar kotiček z lastnim dimnikom.

Posestvo je urejeno in lepo vzdrževano. Izjemno primerno za vzrejo konjev ali drugih živalskih vrst. Omogoča bivanje na zasebni mirni lokaciji v sožitju z naravo in samooskrbo.

Za več informacij ali voden ogled nas kontaktirajte.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: