facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

406.000 €
= 2.783 €/m2*

Splošno

 • date_rangeZgrajeno: 2012
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: PS01659B

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Pokrito parkiriščecheck Parkiriščecheck Klet
 • Priključki
  check Plinovod
 • Lega
  check Jugcheck Vzhod
 • Luksuz
  check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

Bled,   stanovanjske  enote  s  krasnim pogledom na  jezero in Blejski otok.  

Nad Blejskim jezerom prodajamo  še  tri   novozgrajene   bivalne enote,   eno stanovanje  in dva apartmaja, na lokaciji s krasnim razgledom na jezero z otokom, gorovje Karavank ter planoto Jelovica. Enote so izdelane v dveh stavbah, v vsaki stavbi sta dve stanovanji in en apartma. Vsaka stavba je  izdelana kot stanovanjski trojček, enote so namreč deljene vertikalno, vsaka enota obsega klet, pritličje, mansardo in mansardo 2. 

Vse enote imajo pogled na jezero.  

Enote se prodajajo v zaključeni fazi, na ključ.

V vseh enotah je vgrajeno talno gretje ter dodatno radiatorsko gretje v kopalnicah.

Vsaka enota ima pokriti prostor - nadstrešek pod teraso za dva avtomobila.

Vsaka enota ima pripravljene instalacije za vgradnjo klima naprav in sicer z eno zunanjo enoto in tremi notranjimi enotami, v  P, M in G etaži po ena naprava.

V srednji enoti v M etaži so pripravljene instalacije za montažo jakuzija. V  vseh kletnih enotah so pripravljene instalacije za montažo jakuzija ali savne.. Jakuzi in savna je strošek kupca.

V P  etaži je pripravljen dimnik in dovod zraka ter prostor za montažo kamina.

Kopalnice  in WC so opremljeni s sanitarno keramiko in tuš kabinami.

Zunanja ureditev je izdelana  in vzdrževana.

STANOVANJE S1 V OBJEKTU B :

 Stanovanje meri 153,93 m2 obsega pa V KLETI - kopalnico, telovadnico, dve shrambi, ter nadstrešek za parkiranje dveh osebnih vozil, V PRITLIČJU - dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, WC, predprostor, večjo teraso, V MANSARDI dve spalnici, kopalnico, dva balkona, ter na MANSARDI 2 spalnica, kot galerija, s stopniščem.

V kletni etaži je možnost postavitve kompletnega SPA-ja ( jacuzzi, tuš, telovadnica, masažni del, savna), priključki so že pripravljeni. V nadstropju so bivalni prostori, v dnevnem prostoru bo izdelan odprt kamin, iz dnevne sobe se izstopa ne večjo teraso s krasnim razgledom. 

Talne obloge so  les in keramika, stopnice so lesene. Ogrevanje stavbe oziroma enot je  talno, z dodatnimi radiatorji v kopalnicah, ogrevni medij je  zemeljski plin, vsaka enota ima svoj samostojni števec porabe - kalorimeter.   Hlajenje je predvideno preko klimatskih naprav. Okna so  iz ALU profilov, dvoslojna stekla. Vhodna vrata  so  povezana z video-domofonom, vgrajeni so tudi indikatorji požara in alarmne naprave.  

Cena vključuje DDV.

Prosimo  stranke, ki jih  nepremičnina zanima,  da za vse informacije pokličejo  našo  družbo Makler Bled d.o.o,,  obenem pa se bomo  lahko dogovorili za ogled nepremičnine.  Prosimo  stranke, naj  ne  ogledujejo nepremičnine sami,  ter brez predhodne najave.

Prodajalec  pogojuje sklenitev prodajnega  posla z  delitvijo  plačila  za posredovanje na način,   da kupec   prevzame  del plačila za posredovanje   v višini  2% +DDV   od  dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Hiter kontakt

Borut Kordež

Makler Bled d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: