facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Majšperk

39.900 €
= 907 €/m2*

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 4164 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2001
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: 519

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Kletcheck Terasa
 • Priključki
  check Greznica
 • Ogrevanje
  check Kamin

Podroben opis nepremičnine

Lepo vzdrževan vikend se nahaja skoraj vrh griča v naselju Janški vrh pri Ptujski gori.

Vikend klasične opečne gradnje, finaliziran leta 2001, tlorisne izmere 44 m2 zajema tri etaže in sicer pritličje obsega manjši predprostor, kopalnico s tušem ter večji prostor, kjer je urejena kuhinja z jedilnico. Leseno stopnišče nas vodi v mansardo, kjer je urejen spalni prostor (4 postelje) s prečudovitim pogledoma na sosednja gričevja. Tlaki so v keramiki ter lesenem podu. Urejene napeljave za elektriko, vodo, telekomunikacijo – DIGI TV – satelit, pretočno greznico. Ogrevanje na kaminsko peč. V kletni etaži (urejen vhod od zunaj) se nahaja velik predprostor- shramba ter prava vinska klet. Stavbno pohištvo leseno, senčila - polkne, kritina Bramac. K vikendu se drži priročna vrtna lopa za orodje. Pred hišo je lepo urejena tlakovana terasa s kaminom ter prostorom za montažni bazen. Zemljišče je v manjši meri predstavlja ohišnico – dvorišče, ki je lepo s kamni škarpirana, preostalo pa predstavlja kmetijsko zemljišče, delno zasajeno z sadnim drevjem. Urejen tudi manjši zelenjavni vrt. 

Zemljišče obsega skupno 4.164 m2 ter je v celoti ograjeno. Nakup priporočamo vsem tistim, ki si želijo mir, narave, rekreacije ter svežega zraka, saj se dovozna pot ob prihodu na vikend konča. Vabimo Vas k ogledu. O lokaciji več: http://mojsvet.info/naslovnica/janski-vrh-pri-ptujski-gori-slikovita-razgledna-tocka-haloz/ 

Kupec prost plačila za posredovanje!

Hiter kontakt

Milena Jančič

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: