facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Videm

38.000 €
= 559 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8754 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1890
  • date_rangeAdaptacija: 1972
  • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • codeŠifra: 898

Podroben opis nepremičnine

Starejša, butana hiška se nahaja vrh griča v naselju Dravinjski vrh, s pogledom na Ptuj ter Ptujsko jezero. Hiša v viničarskem stilu obsega predprostor, desno sobo, naravnost kuhinjo ter levo veliko sobo s prehodom v sobo, ki je bila izdelana iz gospodarskega prizidka, tla in stropovi so leseni, prav tako okna in vrata. V hiši je elektrika, voda, telekomunikacije so speljane mimo hiše. Ogrevanje na peč na trdo gorivo. Urejena pretočna greznica. Hiša je v stanju preteklega časa ter nas opominja na čudovite čase, ko se je vse pridelalo doma ter čas navidezno ni tako drvel... Ob hiši se nahaja gospodarsko poslopje, dve kleti, ki sta vkopani v hrib ter vodnjak . Zemljišče okoli hiše meri 972 m2 in je v celoti pozidljivo, le nekaj metrov proč se nahaja kmetijsko zemljišče, ki obsega vinograd, njivo, pašnik in del gozda v skupni izmeri 7.782 m2 ter se razteza od ceste v dolino. V vinogradu je cca 360 trsov, od tega 220 trsov na žicah, preostalo na terasah in sicer sort Ranfol, Rumeni Muškat, Beli Borgundec, prav tako so številna sadna drevesa jablane, divje češnje, slive, fige, orehi... Lokacija ponuja idealno možnost za nekoga, ki želi živeti z naravo ter se nagiba k samooskrbi z zelenjavo in sadjem.

Prav tako je mimo obeh nepremičnin speljana asfaltirana cesta, ki omogoča hiter dostop do Vidma, kjer je trgovina, šola, vrtec, pošta, bankomat, zdravstveni dom, zobozdravnik, skratka vse kaj rabite za vsakodnevno življenje... . Za šolo obvezne otroke je organiziran prevoz. Vabljeni v prečudovite Haloze, kjer vas čaka mir in narava. Kupec je prost plačila za posredovanje.

Hiter kontakt

Milena Jančič

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: