facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Krško

980.000 €
= 1.805 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 543 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2200 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1996
  • codeŠifra: HP1271

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Zelo sončnocheck Savnacheck Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Objekt stoji v naselju  v mirnem kraju obkroženim z naravo. V naselju je zgrajena vsa potrebno komunalna infrastruktura . Je v bližini avtocestnega odcepa  LJUBLJANA – ZAGREB  v neposredni bližini enega od večjih termalnih zdravilišč v Evropi - Čateške toplice.

PRIMERNO ZA POSLOVNO DEJAVNOST – ločen vhod z možnostjo združitve v eno celoto. Možnosti je veliko, pisarne, poslovni prostori,  zdravstvo (zobozdravstvo,ambulantna, kirurgija,lepotna kirurgija,očesna ambulanta.), alternativna medicina, predstavništva (tuja in domača), verske skupnosti in podobno.

STANOVANJSKI OBJEKT je zasnovan nadstandardno z galerijo, spalnice imajo svoje kopalnice z toaletnimi prostori. Tla v predprostoru, kuhinji in kopalnicah so keramična, tla v sobah parket. Stopnice, ki vodijo v mansardo so granitne. Okna so aluminijasta. Ogrevanje na toplotno črpalko, talno in z radiatorji.

CELOTNA PARCELA JE OGRAJENA  z 200m  jeklene kovane pocinkane ograje opremljene z avtomatskimi vhodnimi vrati.

PARKIRANJE : dva parkirna mesta v zaprti garaži in eno pokrito parkirno mesto  poleg hiše ter osem parkirnih mest za osebne avtomobile.

MOŽNOST ŠIRITVE NA ISTI LOKACIJI (z dokupom parcel) in to na sosednji parceli do velikosti cca 6.000,00 m2 za  namene in po želji novega lastnika. 

Vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: