facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hrvaška, Pula

880.000 €
= 2.200 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 400 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 500 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2013
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • codeŠifra: HR854

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    checkKlimacheckBazencheckLep razgledcheckPogled na morje

Podroben opis nepremičnine

PULA, 2 kamniti hiši, 400 m2, 500 m2 zemljišča, naprodaj, cena: 880.000,00 €

Nepremičnina je sestavljena iz dveh popolnoma prenovljenih in opremljenih istrskih kamnitih hiš z čudovitim razgledom na morje in bazenom. V obeh enotah skupaj je 7 sob z lastno kopalnico.

Leva hiša: Pritličje obsega dnevno sobo z jedilnico, kuhinjo, kopalnico, dvoposteljno sobo s kopalnico. V prvem nadstropju je dvoposteljna soba s kopalnico, trojna spalnica s kopalnico. Skupno 140 m2, plus verande in terase. 

Desna hiša: Pritličje vključuje dnevno sobo z jedilnim kotom, kuhinjo, WC, pomožno sobo, pralnico, dvoposteljno sobo s kopalnico. V prvem nadstropju sta dve dvoposteljni sobi s kopalnico, enoposteljna soba s kopalnico. Skupno 160 m2, plus terase.

Obe zgradbi sta ločeni in organizirani kot dve samostojni enoti, ki si delita vrt, bazen in teraso, kjer lahko uporabite žar. V drugem predelu vrta je bil pripravljen še drugi prostor za žar. Hiše se prodajajo popolnoma opremljeno in so pripravljene za vselitev ali oddajo.

Peruski se nahaja na vzhodni obali Duga Uvala in Krnice, 20 km od središča Pule in 12 iz Vodnjana. Nekontaminirane plaže je mogoče doseči z delno asfaltirano cesto, ki poteka skozi gozd hrastov. Cesta se razprostira na več poteh, ki vodijo do več mirnih in zaščitenih zalivčkov. Gozd je razdeljen na vrsto parcel, ki skrivajo majhne poletne počitnice, raztresene med drevesi. Tudi v visoki turistični sezoni plaža v Peruskih uporablja omejeno število turistov, zlasti tistih, ki želijo pobegniti iz najbolj gosto poseljenih območij. Mesto ima bar in majhen supermarket in je približno 2,5 km od najbližje plaže.

Oddaljenost od letališča: 17 km.
Dostop do avtoceste: 17 km.

NAROČITE ENERGETSKO IZKAZNICO - [email protected], 070 720 834

Naročiteljev pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + ddv.

 

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!  

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: