facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Škofljica

114.000 €
= 92 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1239 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 157PZA

Podroben opis nepremičnine

V centru Škofljice prodamo zazidljivo zemljišče v skupni izmeri 1.239 m2 z namembnostjo gradnje tri (3) in večstanovanjskega objekta (razen stanovanjskih blokov ali stolpnic) ali poslovnega objekta (mini hotel, gostilna, upravni, pisarniški, trgovski, storitveni objekt, objekt za zdravstvo ali šport, ali inudstrijski objekt (le drobna obrt razen tovarn). Namenska raba po lokacijski informaciji trenutno ne predvideva/dovoljuje eno ali dvostanovanjske gradnje.

Nekaj informacij povzetih iz lokacijske informacije:

- Etažnost: K + P, K + P + M, K + P + N, K + P + N + M, K + P + 2N
- Streha: z naklonom ali ravna
- Odmik od meje: 4 m ali manj z ustreznim soglasjem soseda
- Faktor zazidanosti: do 70%
- Parkirna mesta: v odvisnosti od tipa objekta (za večstanovanjski objekt: 2 PM/stanovanje)
- V primeru poslovne gradnje je namenjeno terciarnim in kvartalnim dejavnostim (trgovskim, oskrbnim, storitvenim, upravnim, socialnim, zdravstvenim, vzgojnim, izobraževalnim, kulturnim, verskim in podobnim dejavnostim ter tudi drobni obrti in obrti podobnim dejavnostim (ne sme presegati 50% BTP stavbe).

V naravi trenutno kot travnik/gozd. Parcela je nekoliko nagnjena in jo je v spodnjem delu potrebno nasuti. Le nekaj minut peš oddaljeno od trgovine, zdravstvenega doma, doma za ostarele, osnovne šole, vrtca, primestnega avtobusa, ... Vsi priključki so ob zemljišču oz. v bližini. Zemljišče ima urejen dostop in urejeno lastništvo ter je prosto bremen. Občina nima predkupne pravice.

Hiter kontakt

Alen Komić

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: