facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Sp. Škofije

120 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3886 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PZ00007AK

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bazencheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Na mirni in sončni lokaciji, s prečudovitim pogledom na morje, na južni strani naselja Spodnje Škofije, v občini Koper, prodamo nezazidano stavbno zemljišče, v skupni izmeri 3.886 m2. Zemljišče se nahaja ob robu stanovanjskega naselja

Zemljišče parcelna št. 738/3; 738/4; 738/5; 738/6; 738/7; 738/8; k.o. Škofije v skupni izmeri 3.886 m2, prodamo kot celoto. Od tega je 3.886 m2 zemljišča lociranega skupaj v sklopu  petih parcel in šeste, ki predstavlja cesto med njimi. Zemljišče je rahlo nagnjeno in visi proti Dekanom, kar omogoča čudovit razgled na Koprski zaliv.

Občinski podroben prostorski načrt (OPPN) še ni sprejet. Glede na urbanistične podatke se predmetna zemljišča nahajajo v ureditvenem območju za poselitev, s podrobnejšo namensko rabo: območje za stanovanja.

Lokacija nudi številne prednosti, in sicer v bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina, pošta, vrtec, šola, avtobusna postaja, lekarna, itd.),  bližina mesta Koper (oddaljenost cca 8 km), bližina italijanske meje, priključek na AC povezavo je v oddaljenosti cca 5 km, kar omogoča dobro povezavo.

Zemljišče je vpisano v zemljiško knjigo in je prosto bremen.

Zaradi mirne in sočne lokacije s prečudovitim razgledom na Koperski zaliv priporočamo ogled in morebiten nakup.

Hiter kontakt

Jana Tertei

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: