facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dobrova - Polhov Gradec

95 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 8412 m2
  • codeŠifra: es-podsmreka1

Podroben opis nepremičnine

ZEMLJIŠČE Z IDEJNIM PREDLOGOM POSTAVITVE HIŠ

V Podsmreki prodamo stavbno zemljišče v velikosti cca 6.062 m2 in cca 2.350 m2 gozdnega zemljišča, ki se nahaja na sončni, mirni lokaciji in delno na višje ležečem predelu. 

Dostop je po asfaltirani cesti.

V bližini zemljišča so vsi potrebni komunalni priključki - vodovod, elektrika, plinovod, kanalizacija, telekomunikacija.

Po pridobljeni lokacijski informaciji je možnost gradnje enostanovanjske stavbe, dvostanovanjske stavbe, gostinskega objekta, poslovne in upravne stavbe, trgovske in druge stavbe za storitvene dejavnosti, garažne stavbe, stavbe splošnega družbenega pomena, stavbe za kulturo in razvedrilo, muzeja in knjižnice, stavbe za izobraževanje in znanstveno in raziskovalno delo, stavbe za zdravstvo, stanovanjske stavbe z oskrbovanimi stanovanji, stanovanjske stavbe za druge posebne družbene skupine, obredne stavbe, objektov za šport, rekreacijo in drugih objektov za prosti čas.  

V prilogi se nahaja idejni predlog postavitve individualnih hiš. 

Zemljišče se nahaja v bližini lokalne ceste smeri Brezovica-Dobrova, cca 1500 m oddaljeno od semaforiziranega križišča izvoza Brezovica s primorske avtoceste. Zemljišče je primerno za investitorje in je na voljo takoj.

ZK je urejena.

 

VABLJENI K OGLEDU !

Hiter kontakt

Erika Setnikar

NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: