facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Motovun

110.000 €
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • codeŠifra: 101143-24

Podroben opis nepremičnine

V osrčju Istre leži turistično svetovno znana srednjeveška utrdba znana kot Motovun - Montona, v prevodu mesto v gori, kjer se v idiličnem okolju vrstijo različna kulturna dogajanja, kjer se kulinarika spogleduje z domačo istrsko kuhinjo ter zelo cenjenimi Istrskimi tartufi. 

Le 80 m od glavnih srednjeveških mestnih vrat prodamo  tipično Motovunsko kamnito hišo v treh nadstropjih, pritličje, nadstropje in mansarda, s skupno bivalno površino 104,37 m2. Primerna je za ljubitelje kulturne dediščine, Istre, kulinarike, kolesarjenje, sprehodov po naravi in investitorje, ki vidijo možnost za donosno turistično oddajo apartmajev.

Leta 2008 je lastnik izvedel grobo prenovo - gradbene posege. Zamenjal je celotno hišno instalacijo,  leseno konstrukcijo z betonskimi ploščami, gradbeno pohištvo (okna, vrata, podboji..) ter prenovil fasado in streho. Notranjost hiše je pustil  še nedokončano,  zato lahko novi lastnik izvede finalna dela po lastnih željah. (oplesk, tlaki,... )

V pritličju je predviden vhodni hodnik, kuhinja z dnevnim prostorom, spalnica, kopalnica in spiralno stopnišče za gornje nadstropje. Skupna površina znaša 34,18 m2. V prvem nadstropju je prav tako predvidena kuhinja z dnevno sobo, soba, kopalnica in stopnišče s skupno površino 34,63 m2. Mansarda ima površino 35,56 m2. Značilnost tega dela je, da ima lep razgled na dolino reke Mirne in da omogoča dostop na dvorišče v izmeri 12 m2.

 

Hiter kontakt

Aleš Pirc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: