facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Hrvaška, Otok

85.000 €
= 472 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 180 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1900
 • date_rangeAdaptacija: 2015
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 3/CROH

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Hrvaška, Otok Unije , nedokončana hiša

  UNIJE; na največjem zelenem otoku, otočja okoli Lošinja, kjer ni avtomobilskega prometa,je naprodaj hiša v bruto izmeri 180 m2, zgrajena l. 1900 m2, popolno prenovljena l.2015 do 3. podaljšane gradbene faze. Zunanje dimenzije objekta so 6 x 10 m. Sestoji se iz pritličja, nadstropja in visokega podstrešje. Možno je narediti tri stanovanjske enote. Zidi so obnovljeni, mednadstropna konstrukcija in streha(mediteran strešniki) popolnoma novi. Vgrajena so nova okna in vrata s termopan zasteklitvijo (zunanja stran oken je modre barve, znotraj so okna bele barve), z lesenimi fiksnimi polkni v natur barvi lesa. V hiši je trifazni električni priključek. Cisterna za vodo in septična jama sta v izdelavi. Potrebno je dokončati notranjost hiše in jo opremiti. Iz nadstropja je pogled na morje. Dvorišče je ograjeno s kamnitim zidom.

  Hiša se nahaja le 100 m od morja ter centra, kjer je nekaj restavracij, slaščičarna, pekarna, pošta in trgovina. Na otoku ni avtomobilov. Redna ladijska linija povezuje otok z Lošinjem, nekajkrat tedensko je otok povezan z Rijeko s katamaransko linijo. Na otoku se nahaja tudi majhno letališče, 30 km od pulskega in 8 km od lošinjskega letališča.

  Super priložnost za vse, ki si želite počasnega tempa obmorskega naselja, daleč od hrupa! VABLJENI K NAKUPU!

   

  Hiter kontakt

  Gordana Kovač

  ORIZONT NEPREMIČNINE, Gordana Kovač s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: