facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Spodnjeposavska, Brežice

546.000 €
= 21 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 26000 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PZ04002STO

Podroben opis nepremičnine

Prodamo industrijsko zemljišče v Slovenski vasi, ki se nahaja neposredno ob 10. evropskem prometnem koridorju in le 1.500 m od mejnega prehoda Obrežje. Ta mejni prehod velja za glavno vstopno točko med državami Balkana in Schengenskim območjem.

Zemljišče odlikuje odličen dostop z avtoceste A1, ki povezuje Luko Koper, Ljubljano in Zagreb in predstavlja odlično lokacijo za izgradnjo logističnega centra ali skladiščno-proizvodnega obrata, ki bi lahko iz obmejne lokacije v EU pokrival tudi celotno območje Balkana. Zemljišče se nahaja v industrijski coni in ima vse osnovne priključke. Industrija v okolici je dokaj dobro razvita.

Ob 10. transportnem koridorju je na voljo za nakup le malo industrijskih zemljišč. Trenutno se oglašuje za prodajo le 8 zemljišč, ki so večinoma manjša od 15.000 m2, cene pa se gibljejo med 50 €/m2 do 170 €/m2.

Predmetno industrijsko zemljišče meri skupaj 25.788 m2 in je namenjeno logistični, proizvodni oz. drugi industrijski dejavnosti. Faktor zazidljivosti znaša 40%, največja dovoljena višina novih objektov pa 12,5 m. Osnovni komunalni priključki so v neposredni bližini zemljišča (1 MW električni priključek, kanalizacija in voda). Zemljišče je pravilne pravokotne oblike, kar omogoča maksimalno izrabo in pozidavo.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodaje z delitvijo plačila provizije posredovanja pri prodaji v višini 4 % plus DDV na način, da kupec plača 1 (polovico) omenjene obveznosti t.j. 2% od končne dogovorjene prodajne cene plus 22 % DDV.

Hiter kontakt

Stoja trade, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: