facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Splošno

  • codeŠifra: 1080

Podroben opis nepremičnine

Zazidljiva zemljišča na čudoviti lokaciji na Ptuju

Na eni izmed najlepših lokacij na Ptuju, prodajamo zazidljive parcele. Lega je  sončna, na vrhu griča nad Ptujem. Zemljišče leži nad Ulico Jožefe Lacko. Razgled se razprostira vse do Donačke gore, vidi se reka Drava z jezerom, Markovci, Ptuj…

Parcele različnih velikosti, med petim in enajstimi ari, bodo imele urejen dostop ter bodo komunalno popolnoma opremljene tako ter novi lastniki ne bodo imeli težav s priključki na infrastrukturo. Vse parcele so pravilne pravokotno oblike.

Zazidljive parcele v spodnjem delu so namenjene izgradnji dvojčkov so velike od 405 do 529 m2, zemljišča namenjena samostojnim hiša so v velikosti od 605 do 1.152 m2. Cene so različne glede na lego in se gibljejo od 54 € do 79 € na m².  V naravi  se vidi parcelacija in vljudno vabimo vse zainteresirane stranke, da nas pokličejo ali napišejo elektronsko sporočilo in z veseljem Vam bomo podali dodatne informacije. Priporočamo vsem, ki želji v bližnji prihodnosti zgraditi novo hišo, na lepi lokacij, v moderni, lepo urejeni soseski.

Kupec prost plačila za posredovanje.

 

Hiter kontakt

Irena Furek

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: