facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

70.000 €
= 74 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 947 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201704DL

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    check Kabelski priklj.
  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Na obrobju Žalca, v naselju Vrbje, vam ponujamo zazidljivo zemljišče na robu naselja, s katerega se na jugovzhodni strani odpira pogled na okoliške travnike. Parcela je dovolj velika, da boste na njej poleg hiše lahko umestili še vse ostale potrebne objekte in prostorno zelenico.


Dopustna gradnja je (K)+P+M oz. (K)+P+1. Strehe so praviloma dvokapnice, dopustne so dvokapnice v kombinaciji z ravnimi strehami.


Zemljišče se nahaja v mirnem delu naselja. Do parcele vodi asfaltna cesta. Na parceli je postavljen montažni objekt, ki ima priklopljeno elektriko in vam v času gradnje lahko služi kot pomožen objekt za shranjevanje orodja, hkrati pa lahko v poletnih mesecih v njem tudi prespite.


Na zemljišču oz. v njegovi neposredni bližini vas čakajo vsi potrebni priključki: elektrika, vodovod, plinovod, telefon, CATV in javna kanalizacija.


Naselje Vrbje se nahaja v neposredni bližini mesta Žalec, ki vam ponuja vso potrebno infrastrukturo za bivanje (trgovine, šole, vrtce, zdravstveni dom, pošto, banke, lokale in ostale storitvene dejavnosti, železniško postajo, avtobusno postajo,...). V samem naselju se nahaja trgovina in gostilna. Le nekaj korakov od parcele vas čaka pot, ki vodi do ribnika Vrbje in reke Savinje, ki vam ponujata obilo možnosti za sprehode in tek v naravi, kolesarjenje in ribolov, v zimskem času pa tek na smučeh, sankanje in ostale zimske dejavnosti. Lega v bližini avtocestnega izvoza Žalec vam omogoča dobro povezanost z okoliškimi kraji, Ljubljano in Mariborom.Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.