facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Žalec

80 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1372 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201549

Podroben opis nepremičnine

Ponujamo vam enkratno in redko priložnost nakupa zazidljive parcele v centru Žalca, ki predstavlja dobro in varno naložbo. Parcela v izmeri cca. 1500 m2 je komunalno opremljena. Na njej je mogoče graditi stanovanjsko-poslovni objekt okvirne tlorisne dimenzije 10×20m, bruto gabarita 200 m2 etažnosti P+1+M in pripadajoči vzdolžni trakt okvirne tlorisne dimenzije 10×8m, bruto gabarita 180 m2, etažnosti P+1.


Parcela je zaradi mirne lokacije v centru mesta Žalec primerna za gradnjo stanovanjsko poslovnega objekta, doma upokojencev ali bloka z varovanimi stanovanji. Parcela leži v središču Žalca, v mirnem predelu soseske individualnih stanovanjskih hiš, v bližini vseh storitev, ki omogočajo udobno mestno življenje. Na območju celjske kotline trenutno primanjkuje novih stanovanj, tako da je pravi čas za podobno investicijo. ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite za brezplačen ogled, saj pri nas KUPCI NE PLAČAJO PROVIZIJE! Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Kontaktirajte nas, da vam posredujemo še več informacij o projektu.

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: