facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče

52.650 €
= 75 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 702 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201104

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

Na južnem obrobju spodnje Savinjske doline, prodajamo komunalno opremljeno zazidljivo parcelo na prestižni lokaciji. Naprodaj sta le še dve od treh parcel, v izmeri 702 m2 in 706 m2. Torej si lahko izberete tisto, ki vam je najbolj všeč in vam bo nudila to kar si želite. Dovoljena je gradnja stanovanjskih stavb do velikosti 15×13m etažnosti P+M z dvokapnico in manj zahtevnimi in enostavnimi objekti


Parcela se nahaja v mirnem in prestižnem delu naselja Grajska vas, odlikuje jo ravna lega, s čudovitim razgledom v vse smeri neba ter naravnim ruralnim okoljem.Vhod na parcelo je možen tudi iz severovzhodne smeri.

Izdelan je že Občinski podrobni prostorski načrt in zgrajena vsa potrebna infrastruktura (dostop do parcele je urejen po asfaltni poti, na parceli pa se nahaja meteorna kanalizacija, vodovodni priključek, elektro priključek in telekomunikacijski priključek).

Visoko kvaliteto življenja vam zagotavljajo odlično urejene sprehajalne in kolesarske poti. Tudi cestna povezanost je odlična, saj vas od avtocestnega priključka Šentrupert loči le 10 minut vožnje, od tam pa je v 10 minutah dosegljivo mesto Celje, v roku 1/2 ure pa Ljubljana in Maribor.

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite za brezplačen ogled, saj pri nas KUPCI NE PLAČAJO PROVIZIJE! Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. 

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.