facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Braslovče

35.000 €
= 583 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 60 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1887
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490281003-334

Podroben opis nepremičnine

Kmetije - Posestva - Prodamo - Braslovče, Savinjska

Na pobočju Tolstega vrha nad Savinjsko dolino, v neokrnjeni naravi, prodamo posest velikosti 8400 m2, z zidanico 60m2 in pomožnim objektom 28 m2.
Posestvo sestavljajo sadovnjak s starimi drevesnimi sortami, opuščen vinograd in gozd.
Zidanica izvira iz konca 19. stoletja, z ohranjenimi stavbnimi elementi iz takratnega obdobja. Kletni del je iz kamna, zgornji del je brunarica, delno tudi zidano. Zidanica omogoča v pritličju preprosto bivanje v eni sobi – izbi, z lončeno pečjo. V vhodnem prostoru je improvizirana kuhinja, ter stopnišče v podstrešni del (2 neizkoriščena prostora). Preostali del pritličja predstavlja shramba za pridelke in prostor za orodje, v katerem je tudi zelo stara lesena preša. Kamnita vinska klet je vkopana v zemljo.
Objekt je priključen na elektriko in vodo. Voda je iz zajetega izvira nedaleč stran. Zidanico je možno prenoviti in modernizirati, urediti sanitarije ipd., za kar smo že pridobili lokacijsko informacijo in hišno številko.
Dovoz do posestva je po asfaltirani lokalni cesti, zadnjih 300 m je makadam. Oddaljenost od AC je 6 km (izvoz Šentrupert). Prodamo.

Hiter kontakt

Janko Movh

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: