facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Motovun

130.000 €
= 735 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 176.9 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1894
  • codeŠifra: 101143-26

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrij

Podroben opis nepremičnine

V idiličnem turistično zelo atraktivnem mestecu Motovun, prodamo tipično Istrsko kamnito štirinadstropno hišo. Hiša je pozicionirana pod južnim obzidjem srednjevekega mesteca in ima odličen razgled na vinograde in Istrsko gričevnato pokrajino.

Glede na lepote, blago klimo in unikatnost mesteca, je Motovun magnet za turiste, ki si želijo doživeti Istrski Kras in njegovo kulinarično ter kulturno ponudbo. Zaradi bližine meje s Slovenijo in Italijo, je lokacija zelo zanimiva za ljudi, ki spozavajo tradicionalno kulturno povezanost med deželami ter iščejo varno in hkrati unikatno življensko okolje. Je idealno izhodišče za Istrska turistična obmorska mesteca. Novigrat je oddaljen 28 km, do Poreča 30 km,...  

Priložnost  ponujamo vsem investitorjem, ki si želijo hišo nameniti prestižni celoletni oddaji hiše ali apartmajev v turistične namene ali jo preurediti v manjši in donosen hostel z dodatno ponudbo.

Hišo sestavlja pritličje v izmeri 43 m2, I. nadstropje v izmeri 44,7 m2, II. nadstropje v izmeri 43,6 m2 in mansardni del v izmeri 25,6 m2. Hiši pripada vrt in dvorišče v izmeri cca 20 m2.

Investitor lahko hišo prenovi po lastnih idejnih zasnovah s tem, da mora biti zunanjost hiše v skladu s predpisi prenove kulturne dediščine mesta Motovun. V hiši je elektrika, voda in kanalizacija. Notranji prostor je razdeljen v štiri etaže z lesenimi medetažnimi konstrukcijami ter lesenim stopniščem. Vsaka etaža razen mansarde ima dva prostora. V pritličju je kamin, ki ga lahko investitor ustrezno uporabi za ogrevanje hiše.

Nepremičnina je ZK urejena in brez bremen.

Vse zainteresirane vabimo v prostore naše agencije v Ljubljani, kjer se lahko dogovorimo za ogled lokacije. Poskrbimo za celotno izvedbo nakupa in prenos lastništva na Hrvaškem ter ob tem uredimo vso potrebno dokumentacijo.

Vabljeni, da si ogledate tudi našo preostalo ponudbo nepremičnin na Hrvaškem in Sloveniji www.C21.si.

 

 

Hiter kontakt

Aleš Pirc

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: