facebook pixel

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 88,40 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1935
 • date_rangeAdaptacija: 2017
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: 101157-75

Podroben opis nepremičnine

V Rožni dolini prodamo prostorno in svetlo trisobno stanovanje v skupni velikosti 88,4 m2. Stanovanje obsega predsobo, kopalnico s sanitarijami in manjšim prezračevalnim oknom, dve spalnici, garderobno sobo, ter prostorno dnevno sobo povezano skupaj s kuhinjo in jedilnico. Nahaja se v visokem pritličju, nad tem stanovanjem pa se nahaja le še eno stanovanje v prvem nadstropju. Vhod je skupen za obe stanovanji.

Ogrevanje je urejeno na najnovejše klimatske naprave, ki delajo ne glede na mrzle zunanje temperature. Sanitarna voda je na toplotno črpalko. Stanovanje je bilo v letu 2017 v celoti obnovljeno, prav tako zunanjost hiše (fasada - 15 cm, streha - Decra). Glede na debelino zunanjih sten, dodane toplotne izolacije ter energenta ogrevanja, se pričakujejo zelo nizki stroški ogrevanja. Okna so troslojna proizvajalca Termogas (92 mm profil), najboljša kar se jih da v tem trenutku dobiti na trgu. Strop je visok 3 m, kar da stanovanju še poseben občutek prostornosti. Vrata so visoka 2,2 m in imajo skrita nasadila (pante). Hiša ima svojo optiko in kabelsko. Objekt se nahaja na nepoplavnem območju in ima narejeno novo protipotresno zaščito.

Parkiranje je zaenkrat urejeno s služnostjo parkiranja na skupnem parkirišču pred objektom. Stanovanje se prodaja brez opreme, položen bo popolnoma nov parket srednjega cenovnega razreda (trenutno je notri začasno položen laminat), ter na novo prebeljeno.

Lokacija stanovanja je odlična, saj ste hitro v centru mesta (1,6 km ali 4 min z avtom), na Rožniku, PST-ju, ZOO-ju, v neposredni bližini je tudi Mercator (240 m), zdravstveni dom Vič (700 m), LPP št. 14, Tratorija Azur...Stanovanje je etažirano in brez bremen.

Pogoj nakupa je, da kupec ob podpisu pogodbe, plača polovico stroškov posredovanja pri nakupu predmetne nepremičnine, v višini 2% (+ddv) od prodajne cene.

Vljudno vabljeni k ogledu in nakupu.

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkirišče
 • Priključki
  check Telefon

Hiter kontakt

Matija Sever

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: