facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Žalec

25 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 800 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201101

Podroben opis nepremičnine

Zazidljive parcele v območju nove stanovanjske soseske Liboje, ki obsega 14 stanovanjskih hiš. V izbiro vam ponujamo parcele v velikosti od 736 m2 do 1403 m2. Dovoljena je gradnja stanovanjskih stavb do 200 m2, etažnosti K+3E ali K+2E+M in stavbam pripadajočih funkcionalnih objektov (bazeni, drvarnice, lope, nadstreški, steklenjaki). Kupec bo pred gradnjo plačal komunalni prispevek v višini max 10.000 EUR. Plačilo bo namenjeno nadaljevanju izgradnje komunalne opreme zemljišč na tem območju.


V primeru odmere komunalnega prispevka nad 10.000€, bo razliko plačal prodajalec. Ena hiša je že v gradnji, tako da lahko tudi vi pričnete z gradnjo takoj po pridobitvi gradbenega dovoljenja. Parcele se nahajajo na rahlem pobočju ob cesti Kasaze-Liboje in so lahko dostopne. V bližini parcel se nahajajo priljubljene pohodniške destinacije, kot sta hriba Bukovca in Brnica. ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite za brezplačen ogled, saj pri nas KUPCI NE PLAČAJO PROVIZIJE! Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa parcele ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV.

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: