facebook pixel

Ljubljana, Vič-Rudnik

2.477 €/m2
OGLASoglas za Pred-odobren kredit v 1 dnevu

Pred-odobren kredit v 1 dnevu

Uresničite sanje prej kot ste upali.

Ne čakajte v nedogled na odgovor banke.

En klik do ponudbe keyboard_arrow_right

Pri Sparkasse ponujamo izjemno ugodne kredite

Pridobite informacijo točno koliko kredita vam odobrimo glede na vašo finančno situacijo.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 147,00 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2008
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PS00230JB

Podroben opis nepremičnine

V središču Rožne doline, v neposredni bližini poti na Rožnik in parka Tivoli, posredujemo pri prodaji prostornega in svetlega 4 sobnega mansardnega stanovanja.  Hiša, v kateri se stanovanje nahaja, stoji na križišču poti, je umaknjena od glavne ceste čez Rožno dolino in ima ločen vhod za stanovanjski del z notranjega dvorišča ter v poslovni del direktno z ulice. V poslovnem prostoru se opravlja mirna dejavnost, ki za okolico ni moteča. Hiša je bila v celoti obnovljena (fasada, streha, stropne plošče, instalacije) leta 2008. Tlorisna površina stanovanja z loggio in shrambo meri 147 m2, uporabna površina zaradi znižane višine ob vencu strehe pa meri 111 m2, vendar je prostor pod stojno višino izkoriščen z vgradnim pohištvom. Nad stanovanjem je možna izdelava galerije ali dodatne etaže, zaradi visokih stropov (do 7m), s tem se stanovanje lahko razširi in pridobi okvirno 25 m2 dodatne bivalne površine. Stanovanje obsega prostorno glavno spalnico z vgradnimi omarami ob steni, 2 otroški sobi, kopalnico, toaletni prostor, ložo ter velik dnevno bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico. Shramba v pritličju meri 5,70 m2, je suha in opremljena z omarami. Tloris stanovanja je funkcionalno zasnovan, s poudarkom na lepih in velikih dnevnih prostorih. Iz lože se razprostira izreden pogled na cerkev na Rožniku in sosednje strehe. Iz spalnice pa se vidi Ljubljanski grad. 
Izjemno in mirno lokacijo odlikuje še neposredna bližina rekreacijskih poti (Rožnik, Tivoli), centra mesta in vsa potrebna infrastruktura. Stanovanje je primerno za vse, ki si želijo živeti tako v bližini narave, kot v bližini mesta. Etažna lastnina je urejena. 

Hišo odlikuje tudi prostoren in ograjen notranji vrt, v skupni izmeri 126 m2. Stanovanju pripada del tega vrta, v izmeri cca. 80 m2 ter pokrito parkirno mesto ob hiši. Cena parkirnega mesta je 16.000 EUR. Stanovanje se prodaja delno opremljeno.

Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV.

Ogledi nepremičnine so brezplačni in neobvezujoči. Vabljeni h ogledu.

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkirišče
  • Ogrevanje
    check Plin
  • Luksuz
    check Bližina narave

Hiter kontakt

Jasna Benedik

RECONSULT d.o.o.