facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Šentilj

98.000 €
= 56 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1747 m2
 • codeŠifra: PE8419

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Stavbno zemljišče v skupni izmeri 1.747 m2 se nahaja na Maistrovi ulici v Šentilju, v neposredni bližini šole, vrtca, trgovine, občine in ostalih javnih ustanov.  Je pod blagim naklonom, ima sončno lego in odprt pogled. Je komunalno opremljeno. Na zemljišču sta aktivna priključka  za elektriko in vodo (se plačujeta).  KTV priključek poteka čez zemljišče. Kanalizacija in zemeljski plin sta  v ulici.  Dostop je možen z dveh strani. 
   
  Na zemljišču stoji manjši objekt – gospodarsko poslopje velikosti 58 m2 etažnosti K+P.  V kleti je vinska klet. V pritličju je bivalni prostor s kopalnico in wc-jem.  
   
  Velikost in oblika zemljišča dopuščata možnosti različne postavitve objekta (samostojne hiše ali dvojčka), pa kljub temu še vedno ostane dovolj prostora za zelenico, vrt, otroško igrišče, sadno drevje, bazen – odvisno od potreb in želja posameznika. 
   
  Gospodarsko poslopje se lahko preuredi v delovni kotiček, sobo za zabave, wellness ipd. V času gradnje pa bo objekt še kako dobrodošel, saj je opremljen z elektriko, vodo in sanitarijami.
   
  Možen je nakup tudi dela zemljišča, na katerem stoji gospodarsko poslopje, v izmeri 659 m2 za ceno 43.000 EUR.
   
  Za ogled in informacije pokličite: Klavdija Neuberg, nepremičninska posrednica, tel. 041 609 590 ali klavdija.neuberg@dodoma.si
   

  Hiter kontakt

  Klavdija Neuberg

  Dodoma d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: