Podravska, Maribor, Pobrežje

45.000 €
= 978,3 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 46,00 m2
  • expand_lessNadstropje: 5/5
  • date_rangeZgrajeno: 1977
  • date_rangeAdaptacija: 2016
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 004581

Podroben opis nepremičnine


1-sobno stanovanje na Pobrežju - Ul.herojev Mašere in Spasiča, v bližini Europarka - ekskluzivno PRODAMO!

Stanovanjska enota se nahaja v 5. nadstropju (mansarda) urejenega in obnovljenega večstanovanjskega objekta in po podatkih GURS-a skupno meri 46m2.

Obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in sobo z izhodom na balkon (5,1m2), s katerega je lep razgled na Maribor in okoliške hribe kot so Meljski hrib, Kalvarijo.... K enoti pripada tudi kletna shramba v velikosti 5,5m2. Skupna uporabna površina stanovanja je tako 35,9m2. Med fotografijami si lahko pogledate tudi tloris, kjer je razvidna postavitev prostorov.

Stanovanje je sproti vzdrževano in je urejeno. Tlak v prostorih je različen in sicer keramične ploščice v kopalnici, laminat v sobi in topli pod v kuhinji.

Ogrevanje je daljinsko na skupno kotlovnico. Strošek ogrevanja in porabe elektrike znaša (primer za mesec december) je 45eur. Obratovalni stroški, v katerih je vključeno voda, plin, zavarovanje objekta, upravljanje in ostalo, so 46eur/mesec.

Enota razpolaga s priključki za telekomunikacije, elektriko in vodovod. Domofon je urejen.

Stanovanjski blok je je grajen leta 1977 in je redno vzdrževan. V letu 2016 je bila obnovljena streha in vgrajena izolativna fasada. Za ta namen se dodatno plačuje 35eur/mesec. Parkirišča so urejena pred stanovanjskim blokom. Dvigala objekt nima.

Lokacija objekta je mirna in omogoča hiter dostop do centra mesta in priključka na avtocesto. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura kot so šola, vrtec, banka, mestno avtobusno postajališče in ostalo.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in prosto bremen. Vseljivo je po dogovoru.

NAMIG POSREDNIKA: Dobra lokacija primerna za bivanje ali kot investicija. Priporočamo ogled in morebitni nakup.

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Hiter kontakt

Jure Zupan

INSA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: