facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Polzela

250.000 €
= 625 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 400 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1895 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1940
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201810

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check CK

Podroben opis nepremičnine

V Orli vasi vam v nakup ponujamo stavbni del kmetije. Na zemljišču velikosti 1895 m2 stojijo 2 stanovanjski hiši in 3 gospodarska poslopja.

Prva stanovanjska hiša, katere osnova je iz l.1938 je bila delno adaptirana l.2007. Okna so nova, PVC, zamenjane so instalacije v hiši, centralno ogrevanje je urejeno s pečjo na pelete. 

Hiša je zgrajena v 3 etažah. 

Prvo etaža predstavlja vkopana klet. Pritlično etažo sestavljajo dnevna soba, spalnica, otroška soba, kuhinja z jedilnico, stranišče in kopalnico. 3.etažo sestavlja neizkoriščeno podstrešje.

Druga stanovanjska hiša, ki je prizidana k prvi, starejši, je bila zgrajena l.1985. Strešna kritina je opečna l.2008, centralno ogrevanje je urjeno s pečjo na drva. Okna so lesena 2-slojna.

Hiša je deloma pokletena, kjer se nahaja shramba. V pritlični etaži se nahaj dnevna soba, kuhinja z jedilnico in kopalnica. V 1.dnastropju pa se nahajajo 3 spalnice in stranišče.

Ob hiši je zgrajeno gospodarsko poslopje - hlev z dodatnimi prostori oz. shrambami, dodatno pomožni objekt s silosem in še večji gopodarski objekt.

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/453 725 - Urh ali nam pišite na urh@center-nepremicnin.si Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Hiter kontakt

Urh Klemen

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: