facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Prebold

35.000 €
= 57 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 617 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201735DL

Podroben opis nepremičnine

Na robu Prebolda vam ponujamo parcelo s pridobljenim gradbenim dovoljenjem za novogradnjo - samostojno stanovanjsko hišo s premišljeno razporeditvijo prostorov. Lokacija objekta ob vznožju gozdov na robu Prebolda, vam zagotavlja, da bo vaš novi dom umeščen v prijetno naravno okolje.


Parcela, na kateri je predviden objekt, je velika 503 m2, k parceli pa pripada še 114 m2 velika parcela na nasprotni strani ulice, ki jo lahko izkoristite kot dodatno parkirišče.


Gradbeno dovoljenje je bilo pridobljeno v letu 2018, tako da je z gradnjo mogoče pričeti takoj po nakupu. Na zemljišču je predviden objekt velikosti 11×7m, etažnosti P+M, z neto tlorisno površino cca. 110 m2. Seveda je pred pričetkom gradnje mogoče objekt še prilagoditi vašim željam. Predviden objekt odlikuje funkcionalna razporeditev prostorov, velike steklene površine v dnevni sobi in frčada nad garderobo v mansardi, ki vam omogoča boljši izkoristek prostora.


Na zemljišču se nahaja telekom in telemach, elektriko in vodovod pa je potrebno še napeljati do parcele iz neposredne bližine.


Cena vključuje 22% DDV, tako da je primerna tudi za investitorja, ki bi želel postaviti novogradnjo za trg.


Do 1km oddaljenega centra Prebolda vodi pločnik, tako da boste lahko vi in vaši otroci varno prišli do šole, vrtca, trgovine, restavracije, kavarne, pošte, bazena, avtobusne postaje... Le 5 minut vožnje od parcele se nahaja tudi AC priključek Šempeter, ki ponuja hitro prometno povezavo do Celja in Ljubljane.


Še niste prepričani? Vabljeni na BREZPLAČEN OGLED. Nudimo vam pomoč pri pridobitvi UGODNEGA KREDITA ter vam pomagamo prodati vašo nepremičnino. Za oglede pokličite 041/370-433 - Dejan

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: