facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Jugovzhodna Slovenija, Škocjan

20.000 €
= 190 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 105 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1930
  • date_rangeAdaptacija: 1970
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH10282JK

Podroben opis nepremičnine

-

Dolenje Radulje, občina Škocjan,  prodamo hišo, zgrajenoleta 1930 na parceli veliki 2.331,00 m2.  Hiša je locirana nad vasjo na lepi razgledni lokaciji, na sončni legi. Ob hiši je nov električni in  nov vodovodni prikluček.  Ima hišno številko in uporabno dovoljenje.  Stoji ob javni asfaltni cesti.  Ravna parcela ob zgradbi  se polagoma spušča po pobočju.

Več o lokaciji

Zemljišče leži na razgibanem terenu, nad vasjo Dolenje Radulje.  V 6 km oddaljenem Škocjanu je  občinsko središče, trgovina, šola, vrtec, lekarna, bencinski servis. Od Novega mesta oddaljeno 27 km.

Vas Dolenje Radulje je v jedru gručasto naselje severovzhodno od Bučke, v dolini potoka Radulja ob cesti Sevnica - Škocjan. Vas je od Bučke oddaljena cca. 2 km.

V kraju je prvotno romanska cerkev sv. Mihaela, ki jo obdaja pokopališče. V neposredni bližini v  dolini pod Selami so ostanki leta 1943 požganega gradu Radeljca oziroma Radelsteina, kot ga omenja Valvasor.  Pod njim je s kapelico obzidan izvir.

Pravno stanje
Vpisano v ZK.

Več informacij: 041 524 211 Jožica Kobe


Hiter kontakt

NNRN nepremičnine

NNRN Nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: