facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Trnovo

pokličite za ceno
Kontakt

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 161.54 m2
  • reorderStanje: Novogradnja

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasacheckKletcheckBalkoncheckParkirišče
  • Luksuz
    checkBližina naravecheckTip-topcheckDizajnersko

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v Trnovem se nahaja urejena nova soseska s sodobnimi dvojčki in enostanovanjskimi hišami s poslovnimi prostori. Soseska se ponaša s prestižem in eleganco na vsakem koraku.

Moderno zasnovan dvojček v dveh etažah nudi 161,54 m2 površine, 15,60 m2 veliko teraso in balkon v izmeri 9,20 m2. Vsakemu dvojčku pripadata dve parkirni mesti.

Arhitekti so omogočili, da se soseska sklada z okolico in hkrati dodali edinstvenost z uporabo lesa ter naravnih odtenkov fasad.

Izjemna lokacija v Trnovem nudi bližino potrebne infrastrukture in zelenih površin. Primerna je za družine in vse, ki potrebujete mir in hkrati bližino urbanega središča.

Sodobno zasnovan dvojček se ponaša s premišljenim in prijetno razgibanim tlorisom. Ob vstopu nas pričaka prostoren predprostor, kotlovnica oz. utility, na desni strani pa se nahaja praktična dnevna toaleta. Ločeno se nahaja tudi lopa, ki ima vhod iz zunanjega dela hiše.

Ob vstopu v prostoren in zračen osrednji prostor nas zaradi velikih steklenih površin pričaka obilo dnevne svetlobe. Funkcionalno zasnovana kuhinja in jedilnica nudita možnost postavitve kuhinjskega otoka.

Celoten dnevno bivalni del je pretežno zastekljen, zato omogoča hiter prehod na zunanjo teraso.

Zunanja terasa bo nudila veliko zasebnosti in prostora za kakovostno preživljanje prostega časa z družino in prijatelji.

V nadstropju se nahaja spalni del, ki je primeren tudi za veččlansko družino. Udobje najdete v glavni spalnici z garderobo, dveh dodatnih sobah ter dveh kopalnicah. Balkon, do katerega se bo dostopalo iz glavne spalnice, vas bo vsako jutro pričakal z lepim razgledom in tako ustvaril popoln začetek dneva.

Soseska nudi lahkoten minimalizem. Objekti so bili načrtovani s skrbnostjo in noben detajl ni bil prepuščen naključju.

Dvojček nudi udobje, sodoben dizajn ter najvišjo kakovost bivanja. Vse na edinstveni lokaciji zgolj streljaj stran od urbanega središča.

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: