facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

325.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • date_rangeZgrajeno: 1930
  • date_rangeAdaptacija: 2002
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: 106166-101

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Atrijcheck Klet

Podroben opis nepremičnine

V centru Kopra, v neposredni bližini vrat Muda in Prešernovega trga, prodamo staromeščansko vrstno hišo z neto tlorisno površino 195 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1930, v letu 2002 pa delno prenovljena. 

Poleg glavne hiše je predmet prodaje še 21 m2 veliko dvorišče za hišo in gospodarsko poslopje na parceli veliki 56 m2. V gospodarskem poslopju sta dve etaži, skupna neto tlorisna površina cca 90 m2, ob pridobitvi ustrezne dokumentacije ga je mogoče še povišati in v njem pridobiti dodatne bivalne prostore.

Glavna hiša je zgrajena v štirih etažah in sestoji iz kar 11 prostorov. V pritlični etaži v katero se vstopa direktno iz ulice so predprostor, velika kantina razdeljena na dva dela in manjša soba skozi katero se dostopa na notranje dvorišče. V 1. nadstropju so kopalnica, velika soba ter kuhinja in dnevna soba, ki sta opremljeni v starinskem slogu. V 2. nadstropju sta dve sobi, kopalnica in kuhinja. Mansarda je neizdelana obsega pa dva večja prostora, ki jima svetlobo zagotavljajo prečna okna, ki so nameščena po celotni dolžini strehe.i

Hiša je potrebna temeljite prenove, zaradi izjemne lokacije, veliko prostorov in precejšnje površine pa primerna tako za investicijo kot za bivanje velike ali več družin.

Priporočamo za ogled in nakup!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: