facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Hajdina, Slovenja vas

168.900 €
= 866 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 195 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 805 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1976
 • date_rangeAdaptacija: 2008
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1127

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Vrtcheck Terasacheck Kletcheck Parkirišče
 • Priključki
  check Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check Sonči kolektorjicheck Olje
 • Lega
  check Jugcheck Zahod
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

Obnovljena hiša z manjšo parcelo

V bližini avtoceste Ptuj Maribor, v naselju Slovenja vas, prodajamo dve popolnoma renovirani in opremljeni stavbi,z zemljiščem, v izmeri 805 m². Večja stanovanjska hiša preurejena v samostojno pritlično stanovanje ter v prvem nadstropju, popolnoma opremljen apartma s kuhinjo in kopalnico za oddajanje gostom. Manjši objekt je prav tako urejen v tri ločene apartmaje, ki namenjeni oddajanju apartmajev za krajše obdobje, izredno popularno pri tujih turistih. Lastnika stavb imata utečen, uspešen turistični posel, saj se nepremičnini nahajata v bližini avtoceste,  Term Ptuj in mesta Ptuj. Pri prodaji teh nepremičnin se predaja tudi posel oddajanja apartmajev. Tako si bo nov lastnik lahko zagotovil redne prihodke z nepremičnino. Hiša in apartmaji ne potrebujejo nobenih dodatnih vlaganj.

Večja hiša obsega tri etaže, v pritličju se nahaja predsoba, ki se nadaljuje v hodnik in ta vodi v večino prostorov. Kuhinja z jedilnico je popolnoma opremljena, je novejša in v njej se nahajajo vsi gospodinjski aparati. Iz kuhinje pridemo v svetel dnevni prostor, v katerem se nahaja kamin. Oba prostora imata izhod na balkon, iz katerega pridemo v izredni lepo urejen angleški vrt. V tem nadstropju se nahaja še večja kopalnica, spalnica ter dve shrambi. Urejena so tudi parkirišča.

V prvem nadstropju vstopimo v večji prostor, ki je preurejen jedilnico in velik apartma, ki se razprostira skozi vse nadstropje in obsega veliko sobo z izhodom na balkon in kopalnico.

Na strehi hiše se nahajajo solarni paneli, s katerimi se ogreva topla voda. Pri tem je potrebno poudariti, da so stroški električne energije minimalni. Kleti so zelo lepo urejene, v kletnih prostorih so kurilnica, dve shrambi in garaža.

Manjša stavba, hiška je preurejeno v čudovit stanovanjski predel, ki trenutno služi za oddajanje sob, a se lahko z malo truda preuredi v pisarne ali delavnice. Stavba razdeljena na dva apartmaja, popolnoma opremljena s kuhinjama, kopalnicama in spalnimi prostori. Obe stavbi sta v odličnem stanju, popolnoma obnovljeni, z modernim pohištvom. Izredno lepo in kvalitetno obnovljeni hiši odlikuje tudi odlična lega in okusno urejena okolica. Po dogovoru je možno,  da pohištvo ostane, kakor tudi drobni inventar, ki ga potrebujete pri nadaljevanju posla. V obeh stavbah je bilo vse obnovljeno od kopalnic, tal, oken, sten, tlakovci, fasade, streha.

Hiša je odlična priložnost za vse, ki želijo dom na relaciji Ptuj – Maribor, streljaj od avtoceste in z veliko možnostmi tudi za kakršno koli mirno dejavnost.

Za ogled in dodatne informacije, ste vabljeni, da nas kontaktirate

 

Hiter kontakt

Irena Furek

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: