facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Grosuplje

70.000 €
= 66 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1068 m2
  • codeŠifra: 101170-43

Podroben opis nepremičnine

Nedaleč stran od središča Grosupljega, v vasi Zgornje Duplice, čaka na vas zazidljiva parcela velikosti 1068 m2. Parcela je ravna in obdana z zelenjem in okoliškimi gričevji, ki ponujajo številne možnosti za razne aktivnosti (pohodništvo, kolesarjenje, izleti…). Do parcele vodi asfaltirana javna cesta, ki se pozimi pluži in redno vzdržuje.

Lokacija parcele je zanimiva za družine ali posameznike, ki želijo bivati v mirnem okolju obdanem z naravo in svežim zrakom, hkrati pa niso preveč oddaljeni od vse infrastrukture (šole - 1,3 km, vrtci, trgovine, zdravstveni dom, lekarna, športni objekti…) , ki se nahaja v 2 km oddaljenem Grosuplju. V bližini se nahaja kar nekaj novogradenj.

Osnovnošolcem je omogočen šolski prevoz do šol (Brinje, Polica). Avtocestni izvoz  je oddaljen približno 3,5 km.

 

Na parceli lahko postavite dovolj veliko in lepo zasnovano hišo, skupna investicija pa v povprečju ne bi smela preseči cene 3 sobnega novejšega stanovanja v Ljubljani do katere imate zgolj 15 min vožnje.

Možna postavitev:

1 x samostojna hiša oziroma

1x dvostanovanjska hiša

Elektrika ob parceli, vodovod na parceli, javna razsvetljava že v funkciji, optična povezava v izgradnji, v roku enega leta bo izveden priklop na javno kanalizacijsko omrežje.

Izredna priložnost. Pokličite in dogovorili se bomo za termin ogleda. 

Pogoj nakupa: kupec plača DPN v višini 2% 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: