facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Gorenjska, Kranj

725.000 €
= 1.696 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 427.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2003
  • date_rangeAdaptacija: 2014
  • codeŠifra: PH240921226BB

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče
  • Ogrevanje
    check Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

Kranj, družinska atrijska hiša dvojček je bila popolnoma preurejene in dograjena leta 2003, leta 2014 pa je bil dokončan bazen in preurejeno dvorišče. Funkcionalno lepo zasnovana atrijska hiša z urejeno infrastrukturo,  nudi visoko kvalitetno bivanje družinam z majhnimi otroci, družinam z mladostniki kot tudi sobivanje dveh generacij.

Predmet prodaje je zemljišče velikosti 819 m2 na katerem je zgrajena atrijska hiša s  kletjo, pritličjem, nadstropjem in galerijo, vse to v netto v izmeri 427,4 m2. Tlorisno funkcionalno lepo zasnovana atrijska hiša ima velik dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, 4 sobe, 3 kopalnice in še dodatno WC s pisoarjem. Ima telovadnico s prehodom v pokriti bazen velikosti 3,3 x 6,4 m ( s protitočno napravo v bazenu) z intimno teraso 79 m2. V večji kopalnici je vgrajena finska savna s tuš kabino in vgrajenim jakuzzy,  ločenim straniščem, vse v marmorju in granitu. Hiša ima veliko dnevne svetlobe, saj je skoraj 20 m2 svetlobnih oken samo v glavni spalnici, ki ima knjižnico in galerijo. Vgrajena velika panoramska stekla za vizuelni kontakt z izjemno urejenim atrijem in vrtom saj se iz vseh sob v pritličju izstopa na atrij z leseno teraso velikosti 100m2. Za senčenje so v 1. nadstropju vgrajene ročne notranje in zunanje žaluzije, v pritličju in na skyightih zunaj pa screen avtomatska senčila.

Osvetljeno dvorišče je ograjeno, vgrajena so avtomatska dvokrilna vrata na JV in SZ strani. Pod bazenom je uvoz v garažo, kjer so urejena tri parkirna mesta: dva za osebna vozila višjega cenovnega razreda, eno parkirno mesto pa je dimenzijsko primerno tudi za parkiranje avtodoma. Na asfaltiranem dvorišču je možno parkirati dodatno tri osebna  vozila.

Atrij poleg zelenice obsega ogrevan rastlinjak velikosti 25 m2 ter zeliščno zelenjavni vrt 25m2. Vgrajen je centralni sistem za zalivanje vrta z meteorno vodo z lastnim 3 x 3m, hranilnikom meteorne vode, ribnik velikosti 5x 3 m in globine 0,8 m z rastlinjem in ribami in sistemom za čiščenje vode, pokrito letno kuhinjo z pečjo za peko pizz in jedilnico za 6 oseb

Vgrajeni instalacijski sistemi: optika, plinovod, 47 kW sodobno celično plinsko peč v 2 nadstropju in 300 l hranilnik tople vode na epruvetskih sončnih kolektorjih BZ Vissmann, vse povezano v učinkovit sistem. Izvedeno je talno gretje v vseh 4 sanitarnih enotah ter talno konvektorsko ogrevanje. Hiša je v celoti klimatizirana s 6 samostojnimi inverterskimi klima postajami. V dnevno bivalnem delu je vgrajen je odprt kamin. EI razred C. 

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: