facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ormož

22.000 €
= 255 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 86.3 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 965 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 490151007-297

Podroben opis nepremičnine

Hiša - Prodamo - Ivanjkovci, Podravje

V Ivanjkovcih ob regionalni cesti Ormož – Ljutomer prodamo starejšo pritlično hišo letnik 1800, nazadnje delno obnovljeno 1992, skupne površine 86,30 m2, ki stoji na skupno 965 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega zemljišča. Od ceste je hiška nekoliko pomaknjena na hrib, ima samo enega soseda, drugače pa daleč naokrog zgolj zeleni travniki, tu in tam kakšno drevo.
Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor – verando, od koder je naravnost WC, na levo pa vhod v vmesni, povezovalni prostor med ostalimi, od koder na levo vstopimo v dve sobi, ki sta med seboj povezani, naravnost pa v kuhinjo z jedilnico, od koder je naprej izhod v še eno sobo, zaenkrat bolj shrambo, brez težav bi bil dnevni prostor. V nadaljevanju je še manjše gospodarsko poslopje, ki lahko služi kot garaža ali shramba. Hiša je delno podkletena. Talne obloge so beton, les, keramika, ogrevanje na trdo gorivo, od infrastrukturnih priključkov le elektrika, voda v lastnem studencu, lokalni vodovod v neposredni bližini. Ob hiši je nadstrešek, mišljen za garažo, in prijetna terasa pod starim orehom in slive. Okolico hišo bi odlično dopolnil kak vrt, okrasne grmovnice, kakšno dodatno sadno drevje.

Logistično zanimiva, enostavno dostopna in nezahtevna lokacija, cca 8 km od Ormoža in približno toliko do Ljutomera, cca 1km do železniške postaje. Hiška z zgodovino, ki se jo da čudovito obnoviti, saj je glede na svoja leta v dobri kondiciji, če pa niste tak tip, pa jo porušite in namesto njej zgradite kaj sodobnejšega, izbira je vaša. Zemljišče je ravno primerne velikosti, delno ravno, delno pod manjšim naklonom, da si lahko uresničite marsikatero željo glede urejanja okolice. Izkoristite izjemno ugodno ceno, vabljeni na ogled. PRIPOROČAMO NAKUP!!!

Hiter kontakt

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX - Nepremičninska družba d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: