facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Gorenjska, Kranjska Gora

300.000 €
= 2.000 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 150 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1984
  • date_rangeAdaptacija: 1996
  • codeŠifra: PP240921232BB

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

Gorenjska, Gozd Martuljek, za vse ljubitelje narave, v idiličnem mirnem okolju, prodamo počitniško hišo - brunarico, l. 1984, etažnost K+P+M, dimenzije 7 m x 6,5 m, zgrajeno na zemljišču 413 m2. Konstrukcijsko je kletna etaža delno vkopana, zidana, preostali dve etaži pa sta lesene konstrukcijske izvedbe, kot brunarica z  izolacijo. V kletni etaži je del urejen kot hladna shramba, drugi del pa je soba z izhodom na spodnjo teraso. V pritličju se nahaja glavni vhod, kopalnica, dnevno bivalni del s kuhinjo in veliko teraso s čudovitim pogledom na gore, Kukove špice. V mansardi so urejene 3 ločene sobe ter WC. Notranjost je svetla, notranje obloge sten in tal so izvedene z lesenim opažem. Vsi priključki, centralno ogrevanje urejeno na plin,  kamin. Dostop do počitniške hiše je po javni cesti. EI v izdelavi.

V danem primeru posredujemo skaldno z naročilom prodajalca, na način, da je provizija deljena med kupca in prodajalca, vsak plača 2% povečano za ddv.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: