facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 150 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 20 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1925
 • date_rangeAdaptacija: 2018
 • reorderStanje: Obnovljeno
 • reorderEner. izk. V izdelavi

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Zalog enota trojčka

  Na lokaciji v Zlogu prodajamo hišo trojček, ki je v zaključni fazi gradnje. Enota trojčka je del stavbe, ki je v celoti izdelana na novo - ima nove tlake, nove omete, nove instalacije in tudi novo zasnovan moderen in funkcionalen tloris. Od starejše stavbe so ostale le zunanje stene.

  Enota trojčka ima lastni vhod. V pritlični etaži se nahajata prostorna kuhinja z jedilnico, velika in svetla dnevna soba pa ima izhod na teraso. Ob tem pripada tej enoti še ozelenjen atrij. V  pritličju je še priročna  shramba in sanitarije. V nadstropju so ri večje spalnice, dodatna soba, ki je lahko igralnica, ali podobno, velika kopalnica in prostoren utility. K enoti pripada še shramba velikosti 2,5 m2, ki lahko služi tudi kot kolesarnica in ima dostop z vrta. Ob objektu pa sta urejeni tudi dve lastniški parkirni mesti.  

  Hiša ima vse potrebne priključke. Ob elektro, vodovodnem, telekomunikacijskem  in kanalizacijskem priključku je v hiši urejeno ogrevanje na mestni plin. Povsod po hiši pa je urejeno in položeno talno gretje.

  Lokacija hiše je na naslovu Zaloška cesta 230 d. V bližini hiše je šola, vrtec, trgovine različnih ponudnikov, banka in drugi stroritveni lokali. Prav tako je v bližini železniška in avtobusna postaja. 

  Hiša je v zaključni fazi gradnje. Izdelana bo na ključ in tako je tudi oblikovana cena. V tem trenutku si lahko ob rezervaciji nakupa kupec sam izbere materiale za vgradnjo - parket, keramika in drugi materiali po želji. Cena se prilagodi v primeru, če želi stranka sama zaključiti objekt, ali pa želi materiale, ki so nadstandardni ali v nižjem cenovnem razredu. Trenutno je predvidena vgradnja materialov srednjega cenovnega razreda. 

  Objekt ima vsa potrebna dovoljenja. Etažna razdelitev bo urejena. Ob rezervaciji nakupa plača kupec le 10 % are, ki ostane deponirana pri notarju do zaključka gradnje in priprave dokumentacije.

  PRIPOROČAMO NAKUP, saj je hiša zgrajena kvalitetno, na odlični lokaciji v bližini vse infrastrukture, je zelo prostorna in omogoča kvalitetno bivanje tudi večji družini, družini z domačimi živalmi  

  Hiter kontakt

  Romana Johan

  LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: