facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Podlehnik

250.000 €
= 2.508 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 99.7 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 260.328 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1890
 • date_rangeAdaptacija: 1955
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1157

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  kmetija

  Samostojna hiša z gospodarskim objektom se nahaja ob asfaltirani cesti v naselju Kozminci pri Podlehniku.

  Hiša obsega vetrolov, predprostor, veliko dnevno sobo, ki je delno pregrajena , kuhinjo z jedilnico iz katere prehajaš naprej v prehodni prostor - shrambo ter naprej v kopalnico. Iz predprostora še vstopamo v veliko spalnico ter sobo naprej, ki pa še ni prenovljena. Tlaki so položeni z keramiko, laminati ter en še neobdelan prostor. Urejeni priključki na vodo, elektriko (tudi trofazno) ter pretočno greznico. Ogrevanje na centralno s pečjo na drva v kuhinji.  Hiša grajena iz kamna in opeke se je obnavljala od el. inštalacij, tlakov, oken - v PVC, dvoslojni izvedbi, strehe - poločevina, tako, da se vzdržuje po zmožnostih.

  Ob hiši se nahaja velik gospodarski objekt, kjer je velik prostor kot delavnica, shramba, prostor za piščance, prostor za prašiče, prostor za cca 10 krav ter velik prostor za traktor ter druge potrebne stroje. Pred leti se je delno iz podstrešja gospodarskega izdelalo stanovanje, ki obsega kopalnico, kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo. Pred hišo nadstrešek za več avtomobilov, za hišo lopa za drva, više na posesti se nahaja tudi vinska klet.

  Zemljišče obsega skupno 260.328 m2, večina se drži skupaj oziroma se nahaja zelo blizu, nekaj v soseski. Zemljišče je razgibano, v nagibu, v manjšini na ravnem, veliko je gozda. Posest kliče po pridnih rokah, ki bi bile pripravljene nadaljevati z delom ter novimi izzivi.

  Lokacija je odlična, le nekaj kilometrov do Podlehnika, kjer se nahaja vsa potrebna infrastruktura, ter dovoz na AC. Vabljeni k ogledu.

  Kupec prost plačila za posredovanje.

  Hiter kontakt

  Milena Jančič

  M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: