facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska

70.000 €
= 424 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 165 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 1985
  • codeŠifra: WS-1232

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkoncheck Terasacheck Klet

Podroben opis nepremičnine

STANOVANJE ALI BIZNIS V LENDAVSKIH GORICAH 161/A

Hvala, ker se zanimate za morebitni nakup!

Stavba je nastajala več let. Gre za objekt, katerega  tloris je 5 x 10,50 metra, torej 52,5 m2. Ker so  tri etaže, znašajo skupaj (52,5 x 3) 157,5 kvadratov. Višina vseh stropov je 270 cm. Vse tri etaže so povezane notranjimi cik-cak stopnicami.

 

V KLET, KI JE TRI METRE V ZEMLJI, vodijo tako notranje kot zunanje stopnice. Ima dva prostora. V točilnici je zidan točilni pult, polovica sten je obložena s skalami, ima dve barski mizi... V kleti so: dva večja  lesena soda, 500-literska nerjaveča cisterna za vino, velika hidravlična stiskalnica, naprava za filtiranje in stekleničenje vina..

 

V PRITLIČJU so: velika soba  z možnostjo postavitve kamina (dimnik), mini kuhinja z opremo, shramba in sanitarni prostori – ločeno MWC in ŽWC. Iz sobe je možen izhod na veliko nepokrito teraso.

 

V PODSTREŠJU so: velika in manjša soba, sanitarni prostor: WC školjka, umivalnik in tuš. Iz manjše sobe je dostop na balkon.

 

VINOGRADNIŠKA POVRŠINA meri okrog 5 arov,kar je dovolj za 400 trsov in okrog 1.000 lirov vina.STAVBA IMA : centralno ogrevanje s kurilnim oljem ali elektriko, ima trifazni tok,  javni vodovod, telekomunikacijsko omrežje, ima tudi manjšo greznico. Parkirišče za dva avta..

OKOLICA: Prekrasen pogled na barvito pokrajino, ki sega od Lendavskih goric, pa vse tja do porečja Mure, pogled na ravnice in gričevja Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije. V bližini je razgledni stolp Vinarium.

 

 

STANOVANJE ALI BIZNIS. PRILOŽNOST ZA ENO – DRUGO ALI PA OBOJE.

Lastnika: Štefan  in Terezija Sobočan, Hotiza, Ložič 37, 9220 Lendava

Za ogled pokličite: Simona Sobočan, GSM: 041 897 644

Elektronska pošta: simona.sobocan1@gmail.com

 

 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: