facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

15.000 €
= 2,7 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 5584 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: kmetijska CP

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine


V zaledju mesta Celje s pogledom na smučišče Celjska koča je naprodaj kmetijsko zemljišče. Zemljišče je  velikosti cca 5.584m2, ki v naravi predstavlja travnik z nekaj sadnega drevja. Lega je zelo odprta in vam omogoča veliko dnevne svetlobe. Dostop je po javni  cesti, delno asfaltirani in delno utrjeni makedam. Oddaljenost od centra Celja je cca 3km - 5min vožnje, osnovna šola in trgovina v Polulah sta oddaljeni cca 1km.

Lokacija predstavlja odlično priložnost za vse, ki si želite svoj prosti čas preživljati v objemu narave a vseeno želite ostati blizu vse potrebne infrastrukture. Gre za lokacijo z odlično osončeno lego in razgledom na bližnje hribe (Grmada, Tolsti vrh,...).

Parcela ima vbočeno obliko, z večjo ravno površino v osrednjem delu, ki je primerna za pridelavo lastnih vrtnin ali kot prostor za različne dejavnosti v naravi.

V kolikor bi želeli, je možen nakup komunalno opremljene gradbene parcele velikosti 1.015m2 v neposredni bližini.

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/530-040 - Marko ali nam pišite na marko@center-nepremicnin.si . Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Več informacij o nepremičninah vam je na voljo na naši spletni strani: www.center-nepremicnin.si

Hiter kontakt

Marko Butinar

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: