facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

54.000 €
= 53 €/m2*

Splošno

  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • photo_size_select_largeParcela: 1015 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: Parcela CP

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Gradbena parcela nekaj minut iz centra Celja


V zaledju mesta Celje s pogledom na smučišče Celjska koča je naprodaj stavbno zemljišče z veljavnim gradbenim dovoljenjem-torej tudi s plačanim komunalnim prispevkom. Zemljišče je  velikosti cca 1.015m2, dodaten je možen odkup cca 5.584m2 kmetijskih površin – travnik z nekaj sadnega drevja. Dovoljena je gradnja stanovanjska družinske hiše etažnosti klet+pritličje zunanje mere cca (9,3m+2,5m) x 8m. Na parceli se že nahaja elektro in vodovodni priključek. Dostop je po javni  cesti, delno asfaltirani cesti in delno utrjeni makedam. Oddaljenost od centra Celja je cca 3km - 5min vožnje, osnovna šola in trgovina v Polulah sta oddaljeni cca 1km.

Lokacija predstavlja odlično priložnost za tiste, ki si želite ustvariti dom v objemu narave a vseeno želite ostati blizu vse potrebne infrastrukture. Gre za lokacijo z odlično osončeno lego in razgledom na bližnje hribe (Grmada, Tolsti vrh,...)

ŠE NISTE PREPRIČANI? Pokličite nas za dodatne informacije in brezplačni ogled - 040/530-040 - Marko ali nam pišite na marko@center-nepremicnin.si . Zagotavljamo vam tudi brezplačno pravno varstvo in svetovanje pri izvedbi nakupa nepremičnine ter POPUST PRI IZVEDBI GEODETSKIH STORITEV. Več informacij o nepremičninah vam je na voljo na naši spletni strani: www.center-nepremicnin.si

Hiter kontakt

Marko Butinar

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: