facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Gorenjska, Bled

130.000 €
= 929 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 140 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 4b695

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check CK

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje se nahaja v Piškovci pri Zasipu, ob Savi, v tri stanovanjski stavbi,  izgrajeni v letu 1936. Obsega hodnik, preko katerega se povzpnemo v prvo nadstropje, ki obsega večji bivalni prostor, ki združuje kuhinjo in dnevni prostor, kopalnico ter spalnico z garderobo. V prvem nadstropju je še kabinet in shramba. Preko stopnišča se povzpnemo v mansardo, ki obsega dve otroški sobi.

Stanovanje je bilo popolnoma obnovljeno v letu 2007. Zamenjana je bila vsa vodovodna in električna napeljava, prenovljena kopalnica, zamenjane talne obloge. Ogrevanje z  električno centralno kurjavo in pečmi na drva, ki sta v stanovanju dve.  Stanovanju pripada klet, v izmeri 2,90 m2 in odprta terasa v velikosti 2,40 m2.  Poleg stavbe je pomožni objekt kjer imajo stanovalci urejene delavnice oz. prostor za shranjevanje.

Parkiranje je urejeno pred stavbo.Vodovodnega omrežja ni, stavba ima lasten dovod vode preko elektrarne v bližini.

Stanovanje je primerno za takojšnjo vselitev.

Prodajalec oz. lastnik nepremičnine  pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.

Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: