facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

495.000 €
= 6.188 €/m2*
Kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 80 m2
  • expand_lessNadstropje: 2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: MF1205

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkPokrito parkiriščecheckDvigalocheckBalkon
  • Ogrevanje
    checkPlincheckToplotna črpalka
  • Luksuz
    checkKlima

Podroben opis nepremičnine

Obala- Elitno stanovanje v prestižni Rezidenci Park v Luciji

V razkošnem kompleksu Rezidence Park je naprodaj luksuzno kompletno opremljeno 2-sobno stanovanje v skupni izmeri 80,00 m2.

 

Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju varovanega kompleksa, v kateri so lastnikom stanovanj na voljo storitve najvišjega nivoja: zdravniška ambulanta, frizerski salon, fitness, welness, kavarna, čistilni servis.

 

Razporeditev prostorov: skozi vrata, ki so varovana z elektronsko ključavnico vstopimo v hodnik, iz katerega dostopamo do vseh prostorov v tem luksuzno opremljenem stanovanju. Tu najdemo prostorno dnevno sobo z luksuzno italijansko sedežno garnituro iz mehkega usnja, nadstandardni HI-FI ozvočenje priznane danske blagovne znamke Dali in pohištvo iz masivnega lesa italijanskega proizvajalca SELVA. Iz dnevne sobe dostopamo do kompletno opremljene kuhinje, ki je prav tako izdelana iz masivnega lesa, vključuje pa vse potrebne gospodinjske aparate blagovne znamke AEG.

Med kuhinjo in dnevno sobo je prekrasna jedilna miza s stoli, nad mizo krasi pogled prelep lestenec iz muranskega stekla.

Iz dnevne sobe je prav tako izhod na balkon, kjer je vrtna garnitura primerna za jutranje zajtrkovanje, pitje kave ali le uživanje v miru s pogledom na skrbno urejen park, ki se vije po notranjosti stanovanjskega kompleksa.

V stanovanju je še prostorna spalnica z zakonsko posteljo, vgradno garderobno omaro in priročno pisarno z pisarniškim regalom.

Stanovanje obsega še veliko kopalnico z wc-jem, kjer najdemo še masažno kad ter tuš kabino priznane blagovne znamke JETTE JOOP. Kopalniško pohištvo je prav tako narejeno po meri, krasi pa ga ročno izdelan umivalnik iz stekla, v katerem so tudi pravi zlati lističi.

Ne smemo pozabiti na utility sobo, v kateri se nahajata pralni in sušilni stroj ter priročna omara za shranjevanje raznih čistil in potrebščin.

Stanovanje obsega še sobo, v kateri je trenutno urejena garderoba za oblačila, z lahkoto pa se preuredi v otroško sobo.

 

Uravnavanje toplote zraka, prezračevanja ipd. je urejeno s pomočjo digitalne nadzorne plošče na kateri imate pregled in s pomočjo katere uravnavate temperaturo v vsakem prostoru posebej.

Vsa svetila v stanovanju opravljamo preko stikal ali daljinca, vsa svetila pa imajo možnost zatemnitve.

 

Stanovanju pripada še lastniška shramba v kletnem prostoru, v kateri je urejena vinoteka in pa lastniško parkirno mesto v garaži kompleksa iz katerega je urejen dostop do stanovanja z liftom.

 

Stanovanje je opremljeno nadstandardno z občutkom za estetiko, s svojim bogatim in toplim videzom pa navduši vsakega obiskovalca. V ceno stanovanja je vključena vsa kompletna oprema, prav tako umetniške slike na stenah, televizor z hi-fi sistemom, perzijske preproge, velika uokvirjena ogledala, vsi lestenci in svetila iz murano stekla.

 

Stanovanje se prodaja v celoti opremljeno in je vseljivo takoj, primerno pa je za kupca z višjimi standardi in z izbranim življenjskim slogom.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

 

 

 

Hiter kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.